Home » Wearable » Apple Watch Series 3 [TEST]: Elendigt ur, glimrende smartwatch
Apple Watch Series 3 [TEST]: Elendigt ur, glimrende smartwatch

Apple Watch Series 3 [TEST]: Elendigt ur, glimrende smartwatch

Share

Vi er nået til tredje generation af Apples ur, og på overfladen er det ikke meget, der er sket siden både den første og den anden generation. For os danskere er det desværre heller ikke så meget, der gemmer sig under det ydre

I denne omgang får vi nemlig ikke glæde af eSIM, som gør det muligt at få direkte adgang til det mobile internet, så du helt kan undvære din smartphone, når du har uret på. Indtil videre er den model forbeholdt andre lande, men vi kan håbe, at de danske teleselskaber snart åbner op for eSIM, så vi også kan få 4G i uret.

Se også:  Spar penge på Apple-produkter efter tirsdag

At Siri kan tale til dig via uret, får danskerne af mærkeværdige årsager heller adgang til endnu. Så det er primært, hvis du virkelig føler, at du har brug for det nye barometer samt en stærkere processor, hurtigere Wi-Fi og lidt bedre batterilevetid, at du skal investere i uret. Hastighedsforøgelsen er til at mærke, især når du skifter mellem forskellige apps, men i virkeligheden er den største forbedring vel nok at finde i det nye Watch OS, som strømligner betjeningen i tiltrængt grad og føjer nye funktioner til pulsmåler, musikafspilning og fitness-app.

Det gør faktisk, at Apple Watch efterhånden er ret god til at give dig lige præcis de funktioner og oplysninger, du står og mangler, uden du skal gøre så meget for det, og at det på glimrende vis fungerer som en forlængelse af din mobil. Det er stadig ikke noget særlig godt ur, men som smartwatch er det blandt de bedste på markedet, og prisen er faktisk ganske fornuftig. De fleste af de nye funktioner i Watch OS får du dog også med de tidligere generationer af uret, så har du et i forvejen, er der ingen grund til at opgradere, før vi får versionen med eSIM herhjemme.

Se også:  Nu er det stensikkert: OnePlus kommer med et smartwatch


Apple Watch Series 3
3.5

Sammenfatning

Pris: 2799 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Apple
Apple Watch
smart-ur
Smart-watch

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S