Nyt Apple-ur med indbygget simkort

Nyt Apple-ur med indbygget simkort

Share

Stream musik på løbeturen og foretag opkald på farten, uden at have mobilen med dig. Apple Watch Series 3 har direkte forbindelse til mobilnettet

Et ur er vel først rigtig smart, når det ikke skal bruge en anden enhed – din smartphone – for at få adgang til de fleste af sine smarte funktioner.

Det skal Apple Watch ikke længere. For med Series 3 har det fået sin egen 4G-forbindelse, som sørger for at det selv kan gå på det mobile internet, når din iPhone ikke er i nærheden.

Uret har samme nummer som din iPhone, så det er ikke nødvendigt at give familie, venner og kollegaer et ekstra nummer. Man kan ringe mobilt direkte fra Apple Watch Series 3, eksempelvis med et par AirPods tilkoblet, så man får en helt trådløs oplevelse.

Se også:  Let og prisvenligt smartwatch fra Fitbit
Hurtigere processor

Skærmen fungerer som både sender og modtager af 4G LTE og UMTS-mobilradio, og Apple har udformet et indbygget eSIM, der kun måler lidt over en hundrededel af størrelsen på et traditionelt sim-kort. Trådløs aktivering bliver således mulig, uden at gå på kompromis med pladsen.

Bag Apple Watch Series 3 ligger Apples tredjegenerations-arkitektur, S3, med en hurtigere dual-core-processor, der gør, at apps åbnes hurtigere, og grafikken bliver mere jævn. Desuden kan Siri for første gang tale via den indbyggede højttaler. Denne feature vil dog ikke være tilgængelig i den danske version.

Del denne