Home » Wearable » Apple Watch Series 3 GPS + Cellular [TEST]: Apple-ur med 4G
Apple Watch Series 3 GPS + Cellular [TEST]: Apple-ur med 4G

Apple Watch Series 3 GPS + Cellular [TEST]: Apple-ur med 4G

Share

Apples seneste smartwatch har sin egen indbyggede forbindelse til det mobile internet

Én ting har hæmmet de smarte ure i alvorlig grad. Og det er, at de har været afhængige af en smartphone for at være ”smarte”.

De fleste smart-ure får al deres data via brugerens mobiltelefon, men sådan er det ikke med 4G-udgaven af Apples seneste smartwatch. For den har nemlig sin egen indbyggede forbindelse til det mobile internet, og nu har 3, som indtil videre det eneste danske teleselskab, åbnet op for, at du kan få et separat dataabonnement til uret.

SIM-kortet er indbygget i uret og skal blot aktiveres fra din iPhone. Når det er gjort, så er Apple Watch en langt mere selvstændig enhed, end den var tidligere. Dog er det stadig lidt begrænset, hvad du reelt kan bruge uret til uden din mobil koblet på.

Se også:  Apple trækker MacBook Pro'er tilbage - batteriet kan overophede
Begrænset udvalg af apps

Du kan selvfølgelig både modtage opkald og sms’er direkte, men notifikationer og beskeder fra andre tjenester kræver, at der findes en Watch-app til dem. Og man finder hurtigt ud af, at det ikke ligefrem vrimler med den slags.

Der findes en god håndfuld fitness-apps, så du trygt kan træne uden at have mobilen med dig, men ellers er en stor del af den udvidede funktionalitet på nuværende tidspunkt bundet op omkring Apples egne apps og tjenester. Når det gælder direkte streaming af musik fra uret til et trådløst tilkoblet Bluetooth-headset – hvilket er en af de mest geniale ting ved et ur med mobilforbindelse – så kan det lige nu kun ske via Apple Music.

Se også:  QUIZ: Hvad ved du om tech-opkøb?

Der findes ikke en Spotify eller Tidal-app til uret. Rutevejledning sker også via Apples egen korttjeneste, som giver dig hjælp til at finde vej, uden du har mobilen i lommen. Du kan desuden stemmestyre uret med Siri, når Apple Watch er på 4G og betaling med Apple Pay er også en mulighed, omend tjenesten ikke er så udbredt i Danmark endnu.

Ikke helt i mål

Om det så er nok til, at du vil spendere de ekstra penge på en 4G-version af uret, må være op til dig selv at afgøre. Men mulighederne for at udnytte mobilforbindelsen vil selvfølgelig blive større med tiden, og man kan sagtens skimte en fremtid, hvor du helt kan undvære din smartphone, blot du har uret på håndleddet. Den er dog stadig et stykke ude i horisonten.


Apple Watch Series 3 GPS + Cellular
3.5

Sammenfatning

Pris: 3399 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Apple Watch Nike Series 3 (GPS Cellular) 42 mm Grå Smart ur
TAGS
Apple
Apple Watch
SmartWatch

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S