Nyt Apple TV med 4K og HDR

Nyt Apple TV med 4K og HDR

Share

Apple er klar med en gevaldig opgradering af deres tv-boks. Med både 4K og High Dynamic Range får du skarpe billeder med flot kontrast og stærke farver 

Det var iPhones, der stjal billedet ved gårsdagens Apple-event, med topmodellen iPhone X som den helt store stjerne og iPhone 8 og iPhone 8 Plus, som de mere moderate opgraderingen. Men det blev også til et helt nyt Apple TV.

Forbedret billedkvalitet

Brugere af Apple TV har længe været forsømt, når det kommer til billedkvalitet. Indtil nu har du kun kunne se film og tv i Full HD.

Med det nye Apple TV 4K sker der et kæmpe løft. Den nye boks kan ikke bare afspille indhold optaget i UHD, men er også i stand til at opskalere indhold i ringere kvalitet til den høje opløsning. Ved altid at anvende den højst mulige opløsning kan seerne få mest muligt ud af deres TV, hvad enten det er et ældre HD-fjernsyn eller det nyeste 4K Dolby Vision OLED.

Se også:  Apple 21,5” iMac [TEST]: Elegant sværvægter

Apple TV 4K understøtter også både Dolby Vision og HDR10, så brugerne får TV-udsendelser og film i absolut fineste kvalitet, når de ses på et nyere tv.  

Intuitiv betjening

TV-appen samler alle dine yndlingsserier og -film på ét sted, og Siri gør det muligt at søge efter og få adgang til indhold i hele Apple TV blot ved hjælp af din stemme.

Senere i år gør TV-appen det nemmere end nogensinde at se og få opdateringer om sport, der sendes direkte. Du siger f.eks. bare “Se Real Madrid-kampen” eller “Hvad står der i FCK-kampen?”

Del denne