Home » Mobiltelefon » Apple tegner igen mobilfremtiden
Apple tegner igen mobilfremtiden

Apple tegner igen mobilfremtiden

Share

Apple har gjort det igen – iPhone X er den mest spændende smartphone fra de californiske pionerer, siden iPhone blev opfundet. Men det forventede vi da … Se også den nye iPhone 8 på næste side

Apple har lanceret to nye generationer af iPhone. Og den mest potente af dem er iPhone X – som også er den mest radikalt redesignede iPhone nogensinde. Den kobler de nyeste landvindinger i branchen med den der særlige Apple-finesse. Hvilket kun er rimeligt, når prisen starter på 8899 kroner.

Men altså, man bliver overvældet med det samme. Det er svært at overdrive, hvor smuk skærmen er – dyb, rig, glat og helt på højde med Samsungs bedste. Bagsiden, der nu er af glas, føles ikke helt så luksuriøs som den næsten keramiske fornemmelse, man kunne have på tidligere modeller, men den ligger stadig godt og solidt i hånden. Kanterne er ikke skarpe og det føles godt at holde om den.

Se også:  Asus ROG Phone II: Hardcore gaming på en mobiltelefon
Flot dybde i billeder

Vi havde ved præsentationen ikke mulighed for at teste, hvordan det fungerer at bruge ansigtsgenkendelse til at åbne telefonen. Hvilket er en skam, for det er det punkt ved telefonen, som vi er mest usikre ved. I flere af de demoer, vi har set, har funktionaliteten været svingende. Apple har selv forklaret, at telefonen lærer dit ansigt bedre at kende med tiden, og når det har virket, har det virket hurtigt og uden problemer. Vi venter med at fælde den endelige dom til en senere anmeldelse.

Home-knappen er væk. Og det føles intuitivt rigtigt at bruge bevægelser i stedet, selvom man skal vænne sig til at balancere telefonen i sin håndflade. Kontrolcentret er nu i øverste højre hjørne – det kræver dog nogen fingerfærdighed at nå derop.

Se også:  Billigmobil med vildt kamera og ekstremt hurtig opladning

Generelt er teknologien i kameraopdate-ringen imponerende, men specielt dybdefornemmelsen er forrygende. De to kameraer på bagsiden er placeret oven over hinanden og ikke ved siden af hinanden, hvilket signalerer, at Apple vil have dig til at tage billeder i bredformat snarere end i højformat.

Dertil kommer det såkaldte True Depth-kamera, der optager så meget af pladsen på forsiden, og som er nødvendigt for at ansigtsgenkendelsen virker. Frontkameraet fungerer fantastisk til at afkode både omgivelser og ansigt. Du kan forvandle dig selv til en animeret emoji. Der er bare noget grundlæggende sjovt ved at kunne styre mimikken på en skærm-gris med sit eget ansigt – og i at se sig selv som et hologram. Fjollet, men sandt.

TAGS
Apple
iPhone X
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S