Home » Transport » Apple på vej med en elbil: Kan være klar allerede næste år
Apple på vej med en elbil: Kan være klar allerede næste år

Apple på vej med en elbil: Kan være klar allerede næste år

Share

En Apple-bil er efter alt at dømme langt i udviklingsfasen og kan ifølge insiderkilder allerede være klar i slutningen af 2021

At bilen er nutidens super-gadget, er ikke kun de techspækkede Tesla’er gode eksempler på. Også det faktum at elektronikproducenter som Sony begynder at kaste sig over kategorien er et stærkt tegn på, at det er den vej teknologiens vinde blæser. Og hvis det er ikke er nok, kan det blive hamret fast med syvtommersøm til næste år, hvor Apple, hvis rygterne taler sandt, introducerer deres første bil.

Intelligent autopilot

Der vil selvfølgelig være tale om en 100 procent eldrevet bil. Apple skal eftersigende være i snak med potentielle samarbejdspartnere, som kan hjælpe dem til at producerer et batteri, der sætter nye standarder for rækkevidde.

Se også:  Ny elbil presser prisen i bund - Dacia Spring er Danmarks billigste

Men det bliver også en intelligent bil. Apple har gennem flere år testet selvkørende biler, i form af Luxus’er udstyret med avancerede LiDAR-sensorer, på de californiske veje. I 2017 udtalte Tim Cook sig offentligt om Apples arbejde med at udvikle selvkørende teknologi.

Der er således tale om mere end bare løse rygter, og nu fortæller kilder endda, at Apples bil kan være klar så tidligt som i tredje kvartal af 2021. Anonyme kilder, som Economic Daily News har talt med, hævder, at leverandører er klar til at opskalere produktionen tidligt næste år.

Holder dette stik, er det dog næppe en produktionsklar bil vi kommer til at se. Måske kun det første officielle kig, med en masseproduceret bil tre-fire år ude i horisonten, som analytikere Ming-Chi Kuo forudser. Uanset hvad så ser det faktisk helt reelt ud som om, at vi kan få mulighed for at hoppe ombord i en Apple-bil indenfor ganske få år.

Se også:  Huawei lancerer intelligent bilassistent

TAGS
Apple
elbil
elektriske transportmidler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S