Home » Hovedtelefoner og højttalere » Apple på vej med intelligent højttaler
Apple på vej med intelligent højttaler

Apple på vej med intelligent højttaler

Share

HomePod er en ny velklingende musikhøjttaler med indbygget Siri

Med billedet af en Sonos streaminghøjttaler samt Amazons digitale assistenthøjttaler Echo, lancerede Apple i går en helt ny højttaler ved navn HomePod, som skal kombinere egenskaberne fra de to konkurrenter i én smart højttaler.

Musikhøjttaleren blev lanceret på Apples WWDC (World Wide Developers Conference), der løber af stablen i denne uge i San Jose i Californien. Forud for konferencen havde der været rygter om, at Apple ville lancere en højttaler, der kunne fungere som digital assistent i stil med Amazon Echo og Google Home. Apple valgte dog at lancere den nye HomePod som først og fremmest en højttaler, der skal imponere med sin lydkvalitet. HomePoden indeholder da også en specialudviklet opstilling af syv stråledannende diskanthøjttalere, speciel retningsstyring og indbyggede teknologier, der skulle sikrer optimal lyd uanset, hvad du spiller, og hvor højttaleren står.

Se også:  Spotify klar med lokale hitlister: Tjek hvad der rykker i din by ...

“Apple genopfandt den bærbare musik med iPod, og nu vil HomePod genopfinde vores musikoplevelse i hjemmet med trådløs teknologi,” sagde Philip Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing. “HomePod forener en stærk højttalerteknologi, Siri-intelligens og trådløs adgang til hele Apple Music-biblioteket i en smuk højttaler, der er mindre end 18 cm høj og alligevel kan fylde næsten ethvert rum med musik uden forvrængning og samtidig fungere som en nyttig assistent i hjemmet.”

HomePod er skab til at fungere sammen med Apple Music og skulle kunne hjælpe sin ejermand med at finde ny musik. Da højttaleren har Apples digitale assistent indbygget, kan du f.eks. bede højttaleren om ”Hey Siri, mere af samme slags musik” eller ”Hey Siri, det er en god sang”. På den måde kan du træne den nye højttaler til din musiksmag. Du kan også bede om specifikke sange, oprette sanglister osv.

Se også:  Insider: Nu kommer HomePod til Danmark
Meget mere end en højttaler

Da HomePod har indbygget Siri, er den naturligvis meget mere end blot en smart musikhøjttaler. Du kan også bede om at sende beskeder, sætter timer, få vejrudsigten eller styre dine smarte HomeKit-enheder i hjemmet såsom elpærer osv.

HomePod bliver tilgængelig i december til en pris på 349 dollars, men indtil videre er det dog kun i Australien, Storbritannien og USA.


TAGS
HomePod
musikstreaming
Siri

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S