Home » AOD Pro » Apple opgraderer Final Cut Pro og Logic Pro – de udnytter kræfterne i nye chips
Apple opgraderer Final Cut Pro og Logic Pro – de udnytter kræfterne i nye chips

Apple opgraderer Final Cut Pro og Logic Pro – de udnytter kræfterne i nye chips

Share

I forlængelse af lanceringen af den nye MacBook Pro med endnu stærkere chipsæt får også to af Apples populære redigeringsprogrammer en overhaling. Der er højere billed- og lydopløsning plus nye funktioner

I går præsenterede Apple to nye MacBook Pro med chipsættene M1 Pro og M1 Max. Det er de stærkeste MacBooks nogensinde, og brugerne kan se frem til lyd og billeder i høj opløsning og med plads til alle detaljer. Det har givet Apple anledning til også at opgradere de professionelle redigeringsprogrammer Final Cut Pro og Logic Pro.

Begge programmer får en større overhaling. Er du professionel video-klipper og bruger af Final Cut Pro, kan du blandt andet afspille syv 8K ProRes-streams eller anvende colorgrading i 8K HDR-video på den nye Liquid Retina XDR-skærm.

Se også:  Apple TV 4K [TEST]: Klar til den nyeste underholdning
Intelligent sporing

Opgraderingen af Final Cut Pro introducerer også et nyt værktøj kaldet Object Tracker. Værktøjet anvender maskinlæring til at registrere ansigter og objekter og gengiver deres bevægelser for at skabe et resultat i biografkvalitet.

Ejer du en iPhone 13 eller iPhone 13 Pro kan du overføre og redigere videoer optaget med ”filmisk” funktion. Eksporterer du fra Final Cut Pro, kan du ifølge Apple gøre det fem gange hurtigere end før.

Musik for alle

Hvis du komponerer eller redigerer musik og bruger af Logic Pro, får du fremover redskaber til at distribuere værkene endnu nemmere. For eksempel får Logic Pro værktøjer, så alle kan mikse og eksportere deres sange i Dolby Atmos til Apple Music.

Se også:  Apple MacBook Air [TEST]: Meget Macbook for pengene

Mulighederne for at anvende plug-ins udvides med op til tre gange så mange til optagelser på MacBook Pro med M1 Max.

Final Cut Pro og Logic Pro er Universal-apps, som bygger på og udnytter egenskaberne i macOS Monterey. Begge apps er tilgængelige fra Mac App Store.

Eksisterende brugere får opgraderingen gratis. Prisen for nye brugere er henholdsvis 2499 kroner for Final Cut Pro 10.6. og 1699 kroner for Logic Pro 10.7.


TAGS
Apple
Final Cut Pro
Logic Pro
musikredigering
videoredigering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S