Apple omfavner de rødhårede og skaldede med ny serie af emojier

Apple omfavner de rødhårede og skaldede med ny serie af emojier

Share

Nye emojis med muligheder som rødhåret, skaldet, gråhåret og krøllet gør iPhone-beskeder endnu mere personlige. Over 70 nye emojis er på vej til iOS

Over 70 nye emojis kommer til iPhone, iPad, Apple Watch og Mac senere på året med en gratis softwareopdatering. De nye emoji-tegn er skabt på baggrund af godkendte figurer i Unicode 11.0 og omfatter endnu flere muligheder med hår, så folk med rødt, gråt og krøllet hår er bedre repræsenteret.

Nye emojis med muligheder som rødhåret og skaldet gør det endnu nemmere at gøre beskeder mere personlige.

Der er nu også en emoji for skaldede folk samt nye smileys, som bringer mere udtryk til Beskeder i form af et frysende ansigt, festansigt et tryglende ansigt og et ansigt med hjerter.

Paletten af udtryksmuligheder udvides med de nye emojis.

En gratis opdatering til iOS 12 bringer endnu mere udtryk til beskeder i form af nye figurer inden for sport, symboler m.fl.

Fire emojis øverst fra venstre med uret: uendelighedstegn, kvindelig superhelt, nazar-amulet og mandlig superhelt.

Den voksende liste med dyr, der er repræsenteret på emoji-tastaturet, får tilslutning af smukke figurer som kænguru, påfugl, papegøje og hummer. Dertil kommer nye mad-emojis for mango, salat, cupcake, månekage og andre populære ting.

Se også:  Ny MacBook Air med Retina-skærm

Fire dyre-emojis øverst fra venstre med uret: papegøje, påfugl og kænguru.

De nye dyre-emojis som kænguru og hummer samt nye mad-emojis kommer senere på året.

Fire mad-emojis øverst fra venstre med uret: salat. mango, cupcake og månekage.

Fire mad-emojis øverst fra venstre med uret: salat. mango, cupcake og månekage.

Senere på året vil mange flere tegn inden for sport, symboler m.m. blive lanceret, f.eks. en ny superhelte-emoji, en softball, en nazar-amulet og et uendelighedstegn.

Der findes lige nu tusindvis af emojis til iOS, watchOS og macOS, bl.a. smileys til at udtrykke sindsstemninger og følelser, kønsneutrale smileys, diverse beklædningsdele, madvarer, dyr, fantasivæsener og mange flere.

Del denne