Home » Skærm » Apples nye pc-skærm er et komplet møde- og underholdningscenter
Apples nye pc-skærm er et komplet møde- og underholdningscenter

Apples nye pc-skærm er et komplet møde- og underholdningscenter

Share

Det nye Studio Display har 27″ 5K Retina-skærm, avanceret kamera, stort lydsystem og stærk A13 Bionic-chip

Med Studio Display får man fra kant til kant-design, med smal ramme og kabinet, der gemmer på en række avancerede funktioner.

Ved hjælp af den indbyggede fod kan brugerne ændre skærmens hældning med op til 30 grader. For at opfylde forskellige behov på forskellige arbejdsstationer fås Studio Display også med en fod med justerbar hældning og højde.

Den danner modvægt ved hjælp af en særlig arm, der ifølge Apple får skærmen til at føles vægtløs, når man indstiller den. Der findes også en VESA Mount Adapter (tilvalg), som giver mulighed for at vælge liggende eller stående retning.

27″ 5K Retina-skærm

Studio Display har en 27″ 5K Retina-skærm med over 14,7 millioner pixel. Med 600 nits lysstyrke, bredere farveområde (P3) og understøttelse af mere end en milliard farver vækkes billeder til live med – ifølge Apple – fantastiske detaljer. True Tone-teknologi justerer automatisk farvetemperaturen på skærmen i takt med ændringer i omgivelserne, så brugerne får en mere naturlig visuel oplevelse.

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler: Dyre modeller dominerer

Der er få lysrefleksioner takket være en antirefleksbelægning, som gør det behageligt at se på skærmen og forbedrer læsbarheden. Og til arbejdsstationer, hvor der er sollys eller kraftigt lys fra andre lyskilder fås Studio Display også med en type glas med nanotekstur (tilvalg). Glas med nanotekstur, som blev lanceret for første gang i Pro Display XDR, spreder lyset for at reducere genskinnet endnu mere..

Førsteklasses kamera og lydsystem

Studio Display er udstyret med en A13 Bionic-chip samt avanceret kamera og lydsystem, som gør den velegnet til videomøder.

Det indbyggede 12 MP ultravidvinkelkamera har en fokus-funktion, som holder brugerne midt i billedet, når de bevæger sig rundt.

Studio Display har også tre mikrofoner i studiekvalitet med særligt lav grundstøj, så man får klare opkald og stemmeoptagelser. Den indeholder også et hi-fi-lydsystem med seks højttalere. Fire vibrationsdæmpende bashøjttalere minimerer forvrængningen og skal levere en tydelig bas, og to højtydende diskanthøjttalere gengiver mellemtoner og høje toner.

Højttalerne understøtter også rumlig lyd til musik og video med Dolby Atmos..

Se også:  Apple MacBook Air [TEST]: Meget Macbook for pengene
Mange tilslutninger

Studio Display har tre USB-C-porte, som leverer hastigheder på op til 10 GB/s, så hurtige eksterne enheder, lagringsenheder og netværksudstyr kan tilsluttes direkte til skærmen.

En Thunderbolt-port gør det muligt for brugere at forbinde Studio Display og alle tilsluttede eksterne enheder til deres Mac ved hjælp af et enkelt kabel. Samme kabel tilfører også 96 W til en bærbar Mac-computer.

Det betyder, at Studio Display også kan bruges til hurtig opladning af en 14″ MacBook Pro. Derudover er det muligt at tilslutte op til tre Studio Display-skærme til en MacBook Pro for at få en samlet arbejdsstation til redigering eller animation.

For at matche Studio Display-design er det nu muligt at vælge en ny finish i sølvfarve og sort på Magic Keyboard med Touch ID.

Magic Trackpad og Magic Mouse, som kunderne kan købe separat.

Den ultimative arbejdsstation

Studio Display er en oplagt makker til den nye Mac Studio computer, som Apple lancerede samtidig.

Studio Display fås fra 13.999 kroner.


TAGS
Apple
pc-skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S