Home » Bærbar computer » Apple MacBook Air [TEST]: Stamfaderen til de slanke
Apple MacBook Air [TEST]: Stamfaderen til de slanke

Apple MacBook Air [TEST]: Stamfaderen til de slanke

Share

Apple MacBook Air savner fornyelse, men er stadig en attraktiv computer

Hvem kom først med de ultraslanke bærbare computere? Den første af slagsen var utvivlsomt MacBook Air. Den definerede nærmest hele genren. Langt senere tog Intel ideen til sig med konceptet Ultrabook.

Den første Macbook Air var 0,4 centimeter på det tyndeste sted og 1,94 cm på det tykkeste, og det design tog nærmest verden med storm i 2008.

Siden har computeren gået sin sejrsgang, og selv om den aldrig er den kvikkeste eller bedste på pris/ydelse i markedet, så er den ekstremt populær. En del af forklaringen skal naturligvis findes i det virkelig intuitive Mac OS-styresystem. Det er brugervenligt og har egentlig kun den ulempe, at softwareudvalget til systemet er mindre end til Windows.

Se også:  Apple MacBook Air [TEST]: Meget Macbook for pengene
En mager oplevelse

Ingen tvivl om, at MacBook Air stadig er en lækker sag. Den nyeste variant har været på markedet i nogen tid, og i forhold til Windows-konkurrenterne får du ikke meget saft under ”hjelmen”. Processoren er ikke prangende, og hverken ssd-harddisken eller hukommelsen er, som vi kunne ønske i prisklassen. For at komme op på niveau skal du ofre 1000-2000 kroner mere på en bedre bestykket udgave af Air. Men når alt det er sagt, skal vi huske at nævne, at Retina-skærmen og dens høje opløsning stadig er en fornøjelse at arbejde med.

Det store tastatur er virkelig godt at skrive på, og så er hele indpakningen stadig ret lækker, til trods for at det vridningsstabile chassis til forveksling ligner de første modeller, der kom for 11 år siden. Blot endnu tyndere.

Se også:  Apple MacBook Air [TEST]: Meget Macbook for pengene


Apple MacBook Air
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
3.5

Dommen

“Apple MacBook Air startede bølgen af flade bærbare computere. Og det er stadig en kapabel sag, selv om specifikationerne ikke imponerer. Skærmen er højopløst, og byggekvaliteten helt i top.”

10.495 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
macbook
ultralette bærbare

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S