Home » Hovedtelefoner og højttalere » Apple lancerer topavancerede hørebøffer til heftig pris
Apple lancerer topavancerede hørebøffer til heftig pris

Apple lancerer topavancerede hørebøffer til heftig pris

Share

Med AirPods Max får du Hi-fi-lyd, Aktiv støjreduktion og meget andet. Men du kommer til at betale for det

Apples små trådløse earbuds er populære, men Apple har ikke hidtil haft egenproducerede over-ear-hørebøffer i sortimentet.

Med AirPods Max lover Apple at give dig det magiske ved AirPods i et over-ear-design med Hi-fi-lyd.

Fulde af smart teknologi

AirPods Max kombinerer et specialudviklet akustisk design, H1-chips og avanceret software til at understøtte intelligent lyd i form af Adaptiv EQ, Aktiv støjreduktion, Transparent lyd og rumlig lyd.

Adaptiv EQ til justerer lyden efter, hvordan ørepuderne sidder ved at måle lydsignalet, der leveres til brugeren, og justere de lave og mellemhøje frekvenser i realtid.

Aktiv støjreduktion anvender tre udvendige mikrofoner, som registrerer støj i omgivelserne, imens en mikrofon indeni ørekoppen overvåger lyden, der når brugerens øre. Ved hjælp af computational audio tilpasser støjreduktionsfunktionen sig hele tiden efter, hvordan hovedtelefonerne sidder og bevæger sig i realtid.

Transparent gør det muligt at lytte til musik og samtidig høre lyde fra ens omgivelser.

Se også:  Apple iMac 24" (M1, 2021) [TEST]: Livsstilslækker alt-i-en'er til skrivebordet

AirPods Max bruger rumlig lyd med dynamisk registrering af hovedbevægelser til at placere lyde næsten hvor som helst i rummet og levere en biograflignende oplevelse ved indhold optaget i 5.1, 7.1 og Dolby Atmos. Med hjælp af gyroskopet og accelerometeret i AirPods Max og iPhone eller iPad registrerer funktionen til rumlig lyd brugerens hovedbevægelser og enhedens placering, hvorefter den sammenligner bevægelsesdata og justerer lydområdet, så det forbliver fikseret på enheden, selvom brugeren bevæger hovedet.

Kraftfuld lyd

AirPods Max har en Apple-designet dynamisk driver på 40 mm. En unik dobbelt neodym-ringmagnetmotor gør, at AirPods Max kan bibeholde Total Harmonic Distortion på mindre end 1 procent på tværs af hele det hørbare område, også ved maks. lydstyrke.

De registrerer automatisk, om brugeren har dem på ved hjælp af optiske og positionsregistrerende sensorer. Når brugeren har dem på, kan AirPods Max afspille lyd og derefter sætte lyden på pause, når de tages af, eller hvis brugeren løfter en ørekop. Stråleformede mikrofoner, forhindrer, at støj fra omgivelserne trænger igennem og fokuserer på brugerens stemme, så opkald og Siri-kommandoer står tydelige og klare.

Se også:  Apple iPad Pro 12,9" [TEST]: En tablet med utrolige kræfter

Automatisk skift giver brugerne mulighed for at flytte lyd mellem iPhone, iPad og Mac helt uden problemer. Når musik afspilles fra en Mac, kan brugerne nemt modtage et opkald på deres iPhone – AirPods Max skifter automatisk.

Lyddeling gør det let at dele streaming af lyd mellem to sæt AirPods på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV 4K. AirPods Max skal bare være i nærheden af enheden – tilslutningen sker med et enkelt tryk.

Vild pris

AirPods Max har op til 20 timers batteritid med Hi-fi-lyd, taletid eller afspilning af film med Aktiv støjreduktion og rumlig lyd aktiveret.

AirPods Max kan bestilles fra i dag til 4.799 kroner fra apple.com. Leverance af AirPods Max begynder tirsdag den 15. december.


TAGS
AirPods
Apple
støjreduktion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S