Home » Hardware » Apple kommer med nyt i morgen – her er hvad vi forventer
Apple kommer med nyt i morgen – her er hvad vi forventer

Apple kommer med nyt i morgen – her er hvad vi forventer

Share

Tirsdag d. 30. oktober kl. 15:00 dansk tid, skyder Apple deres ”Special Event” i gang, live fra Brooklyn, USA. Vi har her forsøgt at samle de mest interessante rygter om, hvilke produkter vi kan forvente at se

Selvom man aldrig ved præcist hvad der kommer til at ske, ved vi at Apple har nye produkter i deres pipeline. Og det bliver med garanti ikke kedeligt. Nedenfor har vi samlet en række forudsigelser, som vi mener er de mest sandsynlige og de mest interessante!

Ny iPad Pro

Vi kan lige så godt sige det som det er, vi ikke bare forventer – vi tør næsten love – at Apple præsenterer en spritny iPad Pro på tirsdag. Og ifølge rygterne er den radikalt anderledes end den tidligere version. For det første, Apple forventes at fjerne ’Hjem-knappen’, som indtil nu har være placeret nederst i midten. Det sker sandsynligvis som et resultat af, at Apple ønsker en højere ’screen-to-body ratio’ – altså at skærmen går længere ud til kanten end hidtil. Derfor erstattes fingerscanneren af ’Face-id’. For det andet er der en god sandsynlighed for, at opladningen bliver gennem USB-C som tillader hurtigere opladning samt visning af 4K.

Se også:  Apple opgraderer Final Cut Pro og Logic Pro – de udnytter kræfterne i nye chips
Udskiftning af Macbook Air

Det er spændende det her! Macbook Air har de sidste år ikke fået megen opmærksomhed fra Apple. Rygterne går nu på, at de helt vil udgå fra markedet. Det betyder dog ikke, at der ikke vil komme et alternativ til den lidt billigere udgave af Macbooks. Vi forventer, at det nye medlem af familien vil få et helt nyt navn og koste cirka det samme – måske endda lidt billigere – end den nuværende Macbook Air. Også skulle den endda komme med Retina-skærm!

Airpods 2

Indrømmet. Det er måske mere et håb end en kvalificeret bud. Når det så er sagt, så er det næsten 2 år siden den første generation blev lanceret, så måske den næste er lige om hjørnet. Rygterne er særdeles interessante. De 2 hovedændringer som vi forventer, er at man kan tilkalde Siri med sin stemme, og altså ikke ved at skulle røre fysisk ved hovedtelefonerne. Derudover – og måske mere interessant – forudsiger mange at de nye AirPods 2 vil være med active noise cancellation. Det vil altså rykke Apples hovedtelefoner et godt stykke op i hierarkiet.

Se også:  Nu kan du reparere din egen iPhone - Apple giver adgang til reservedele
AirPower

Tilbage i 2017 annoncerede Apple deres AirPower, som er en opladningsstation til flere af Apples produkter, herunder de nye iPhones. Teknologien bag er den samme som vi kender fra induktionskomfurer f.eks., hvor et elektromagnetisk felt flytter strøm fra ét sted til et andet. Vi har dog ikke hørt meget til AirPower siden lanceringen, så hvorvidt den lanceres tirsdag, er stadig et mysterium – men det kunne helt sikkert være spændende!

Uanset hvilke produkter æblefirmaet hiver frem, så glæder vi os utrolig meget. Hvis du har lyst, kan du følge med fra kl. 15.00 på tirsdag ved at trykke på linket her.


TAGS
airpod
Apple
iMac
iPad Pro

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S