Home » Virtual Reality » Apple kommer måske med virtual reality meget snart
Apple kommer måske med virtual reality meget snart

Apple kommer måske med virtual reality meget snart

Share

En registrering af varemærket RealityOS peger på, at Apple vil introducere virtual reality i nær fremtid. Måske allerede til World Wide Developer Conference, som afholdes i næste uge

Apple har arbejdet med Augmented Reality i mange år og meget tyder på, at de også har puslet med Virtual Reality bag kulissen. Sidstnævnte bliver måske snart meget mere konkret.

En nylig registrering af varemærket RealityOS har sat rygtemaskineriet i gang. Samme navn er nemlig tidligere fundet i kildekode hos Apple.

Flere tegn

Parker Ortolani, som har postet registreringen på Twitter, mener heller ikke det er tilfældigt, at deadline er angivet til 8. juni. Apple indgiver typisk varemærke-registreringer et par dage efter WWDC har fundet sted, og i år hedder datoen for eventet d. 6. juni.

For Parker Ortolani og andre Apple-eksperter levner denne registrering således ikke megen tvivl om, at Apple er på nippet til at introducere deres eget virtual reality-system.

Se også:  Apple iPad 9. generation [TEST]: Oplagt valg for Apple-brugeren

Kigger man lidt nærmere på plakaten til årets World Wide Developer Conference, vil man også bemærke, at figuren i midten bærer et sæt briller, hvilket kunne være endnu et tegn på, at der er VR er dagsordenen.

Er dette tilfældet bliver det en World Wide Developer Conference af de mere spændende vi har i vente. Konferencen afholdes den 6. juni kl. 19 dansk tid. Alle kan følge med på Apple.dk.


TAGS
Apple
virtual reality
VR

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S