Home » Underholdning » Apple klar med Netflix-konkurrent og TV-app, der samler al din streaming
Apple klar med Netflix-konkurrent og TV-app, der samler al din streaming

Apple klar med Netflix-konkurrent og TV-app, der samler al din streaming

Share

Apple TV+ er en helt ny streaming-tjeneste, der leverer originale film, serier og dokumentar-indhold. Den ledsages af en Apple TV-app, som samler alt dit streaming-indhold på én overskuelig platform                             

Der var fuld skrue på kendisfaktoren, da Apple igår indviede sin nye streaming-tjeneste. Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, J.J. Abrams, Jason Momoa, M. Night Shyamalan, Jon M. Chu var mødt op for at præsentere Apple TV+, som bliver en direkte konkurrent til populære tjenester som Netflix og HBO.

Den vil indeholde originale programmer, film og dokumentarfilm, som kan streames on demand og uden reklamer, når man har et abonnement. Det er ikke kun et Apple TV, der giver adgang til den nye tjeneste.

Al din streaming i én app

Ved pressemødet i går præsenterede Apple også en helt ny TV-app, som giver adgang til TV+ på såvel iPad, iPhones og Mac som smart-tv’er fra Samsung, LG og Sony.

Apple TV-appen er en samlet platform for al din videostreaming. Du vælger selv de kanaler, du vil abonnere på – eksempelvis HBO, Amazon Prime og Canal+ – og så har du adgang til det hele i en overskuelig brugerflade og med et enkelt login. Der vil også være sport, nyheder og netværks-TV fra kabel- og satellitudbydere samt mulighed for at købe eller leje iTunes-film og tv-programmer. App’en lære brugerens præferencer at kende og kommer med skræddersyede forslag til indhold, som matcher dine interesser.

Der vil være adgang til den nye Apple TV-app fra maj. Apple TV+ kommer til efteråret. Priserne på abonnementer er endnu ikke meldt ud, men med familiedeling kan brugerne dele Apple TV+ og abonnementer på Apple TV-kanaler.

Se også:  Star Trek-stjerne fik ønske opfyldt – blev begravet på rumstation

Derudover bliver Apple TV-appen det nye hjemsted for de mange hundredtusinder film og TV-programmer, der i øjeblikket kan købes eller lejes i iTunes Store. 


TAGS
Apple
Apple TV
on demand
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S