Home » Bærbar computer » Apple klar med bedre og billigere MacBook Pro
Apple klar med bedre og billigere MacBook Pro

Apple klar med bedre og billigere MacBook Pro

Share

Prisen er faldet på Apples 13″ MacBook Pro, som også har fået bedre keyboard, mere lagerplads og stærkere ydelse

Den opdaterede 13” MacBook Pro har nu det nye Magic Keyboard, som først blev introduceret på 16” MacBook Pro og tilføjet til MacBook Air i marts.

Magic Keyboard har en redesignet saksemekanisme, som giver taster med 1 mm vandring, så skriveoplevelsen bliver behagelig og stabil, og piletasterne er arrangeret i et nyt omvendt “T”-system, så de er nemmere at finde uden at se på tasterne, uanset om brugeren navigerer i regneark eller spiller computerspil.

Magic Keyboard har også en fysisk Escape-tast og både Touch Bar og Touch ID, så du får et tastatur, som giver den bedste skriveoplevelse på en bærbar Mac-computer nogensinde. Vi kan godt skrive under på at tastaturet er forbedret. Læs vores test af Apple MacBook Pro 16″ her:

Apple MacBook Pro 16” [TEST]: En Big Mac med det hele

Dobbelt så stor lagerplads

13″ MacBook Pro fås nu med dobbelt så stor lagerplads som den forrige generation, med standardlagerplads fra 256 GB og helt op til 1 TB. Og for professionelle brugere, som skal bruge endnu mere lagerkapacitet til store billedbiblioteker og videoprojekter, kan 13” MacBook Pro nu tilbyde op til 4 TB SSD.

Se også:  Apple åbner country-radio
Bedre ydeevne

Der er mulighed for 10.-generations quad-core Intel Core-processorer med Turbo Boost-hastigheder på op til 4,1 GHz. Kommer man fra en 13” MacBook Pro med en dual-core-processor, vil man opleve op til 2,8 gange hurtigere ydeevne. Den integrerede Intel Iris Plus Graphics-grafikenhed leverer op til 80 % hurtigere ydeevne i forhold til den tidligere generation af 13” MacBook Pro. Den nye grafik giver også brugerne mulighed for at tilslutte Pro Display XDR med fuld 6K-opløsning.

Større og hurtigere hukommelse

16 GB hurtigere 3733 MHz hukommelse tilbydes nu som standardkonfiguration på udvalgte modeller, og for første gang på en bærbar 13” Mac-computer kan kunderne vælge 32 GB hukommelse. Med 32 GB hukommelse vil brugerne opleve bedre ydeevne, når de kører flere virtuelle maskiner, og op til 50 % hurtigere ydeevne, når de redigerer gigapixel-billeder i Photoshop.

Det bedste fra Apple

13” MacBook Pro har et elegant unibody-design i aluminium i space grey eller sølv, og den vejer kun lidt under 1,4 kg, så den er utroligt nem at have med og samtidig fyldt med power og avancerede teknologier. Den smukke og strålende 13” Retina-skærm leverer over 4 millioner pixels og millioner af farver, en lysstyrke på 500 nits og understøttelse af bredere farveområde (P3).

Se også:  Apple afholder event 20. april - og du er inviteret

Skærmen har True Tone-teknologi, som giver en mere naturtro visuel oplevelse, når brugeren arbejder med design eller redigering, men også i forbindelse med almindelige handlinger som at surfe på nettet og skrive mails.

Der er også stereohøjttalere samt Touch ID, Touch Bar og Force Touch-pegefelt, der muliggør nøjagtig kontrol over cursoren og Multi-Touch-bevægelser.

13” MacBook Pro indeholder Apple T2 Security-chippen, Apples egen specialdesignede andengenerations chip, som tjekker, at software, der indlæses under opstartsprocessen, ikke er blevet manipuleret med og løbende leverer datakryptering af alt, der gemmes på SSD’en.

Ude i denne uge

Den nye 13” MacBook Pro fås fra 11.699 kroner. Det er billigere end forgængeren, der startede ved 12.999 kroner. Er man studerende kan man få den til lavere pris, og den kan bestilles fra i dag på apple.com og i Apple Store-appen. Senere på ugen vil kunderne begynde at modtage deres bestillinger, og autoriserede Apple-forhandlere vil kunne tilbyde de første modeller.


TAGS
Apple
Bærbar computer
MacBook Pro
Retina

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S