Home » Mobiltelefon » Apple iPhone Xr [TEST]: Den “billige” iPhone er det bedste køb
Apple iPhone Xr [TEST]: Den “billige” iPhone er det bedste køb

Apple iPhone Xr [TEST]: Den “billige” iPhone er det bedste køb

Share

For dem der ikke er villige til at smide et femcifret beløb efter en iPhone Xs eller Xs, byder Apple heldigvis på et billigere alternativ

Selvom man ikke ligefrem kan kalde iPhone Xr for en lavpristelefon, er den nede i et leje, der er betydeligt mere overkommeligt end Xs’erne, og det uden at du skal give afkald på særlig mange af de fede features i de dyre modeller.

Den 6,1” store skærm, som ligger midt mellem de to Xs’ere, er af LCD-typen, men det er ikke fordi, der er megen forskel sammenlignet med de OLED-skærme, der sidder i de to andre. Farvestyrke, kontrast og betragtningsvinkler er en lille smule ringere, men det er virkelig nede i petitesseafdelingen, hvor det reelt set ikke gør en forskel. Dog går skærmen ikke helt så langt ud til kanterne som på Xs’erne.

Se også:  Kinesisk kameramonster med en ekstra skærm - her er Xiaomi Mi 11 Ultra

Du må leve med en smal sort ramme omkring den. Alligevel føles mobilen mærkbart mindre og mere håndterlig end iPhone Xs Max. Den er samtidig også lettere, da der er anvendt aluminium i stedet for rustfrit stål omkring glasset. Den har en størrelse, som formentlig vil passe mange rigtig godt, og så fås den også i en række friske farver. Der er anvendt det samme hårdføre glas som på Xs’erne, dog har iPhone Xr ikke IP68-certificering men ”kun” IP67.

Processoren er præcis den samme som i store modeller, så kræfter er der ikke mangel på. Hovedkameraet er også det samme, dog må du undvære telelinsen. Der er derfor ikke mulighed for optisk zoom, men resten af funktionerne fra Xs-modellerne er tilgængelige, inklusiv Smart HDR samt bokeh med justerbar skarphed, både på bagkamera og frontkamera. Mulighederne for at lave kunstig lyssætning er dog lidt færre.

Se også:  Apple 13” MacBook Pro M1 [TEST]: Meget Mac for pengene

Vi testede kameraerne direkte op imod hinanden, og der er ingen forskel i billedkvalitet på et helt almindeligt skud. Derudover er funktionerne faktisk de samme på Xs-modellerne, så for en mere dybdegående test kan du læse Alt om DATA 16. I vores optik er den marginale forskel ikke værd at betale så meget ekstra for, så vi ville uden tvivl vælge Xr, hvis vi skulle investere i en iPhone.


Apple iPhone Xr
4.5

Summary

Pris: Fra 6699 kroner

TAGS
Apple
iPhone Xr
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S