Home » Mobiltelefon » Apple iPhone Pro Max [TEST]: Et æble af dimensioner
Apple iPhone Pro Max [TEST]: Et æble af  dimensioner

Apple iPhone Pro Max [TEST]: Et æble af dimensioner

Share

Der er efterhånden meget få svagheder at finde på iPhone. Især på ydelse er den overlegen

iPhone Pro Max er i mere end en forstand den mobil, der giver dig den største iPhone-oplevelse. Her har man givet den fuld skrue med den nyeste teknologi, og med 6,7” har Pro Max den største skærm på en iPhone.

Det er en ordentlig krabat af en mobil. Den er tung, fylder meget i lommen og skal betjenes med to hænder. Til gengæld skal du ikke små-fnidre med tastatur og ikoner. Der er god plads til det hele.

De spejlblanke metalkanter er ikke vores kop te, men de er med til at gøre iPhone hårdfør, og hårdfør er den i en grad som få andre mobiler. Skærmen er den stærkeste på en iPhone nogensinde, og med IP68-certificering er den støv- og vandtæt.

Se også:  Xiaomi 11T Pro [TEST]: Ekstremt hurtig opladning
Hurtig og udholdende

Den lysstærke Retina XDR-skærm leverer forrygende farvegengivelse, høj kontrast og et smidigt billede, da man for første gang har 120 Hz opdateringshastighed – en feature, der har været standard på topmobiler med Android de seneste par år.

På processorkraft er Pro Max lysår foran konkurrenterne. Især på grafikpower tromler A15 Bionic-chipppen androiderne med cirka tre gange så høj ydelse.

Batteriet er også i top. Fra at halte efter konkurrenterne er iPhone nu en af de mest udholdende mobiler. Den reelle levetid afhænger af, hvor intenst du bruger mobilen, men der kan gå flere dage, før du skal have den i laderen.

En fuld opladning tager lidt over en time. Det slår langt fra nogen rekorder, men er på niveau med Samsung, Sony m.fl. Og så er der jo det med stikket.

Se også:  Trin for trin-guide: Tag selektiv backup af din iPhone

Vi melder os blandt dem, der glæder os, til at Lightning-stikket, i en af de næste generationer af iPhone, bliver skiftet til et standardiseret USB-C-stik, så vi kan lade alle vores enheder med samme lader.

Fantastisk kamera

Regnekræfterne giver råderum til interessante kamerafunktioner. ”Filmisk” bruger mobilens Lidar-sensor til at skabe flydende fokus-skift i video. Resultatet er overbevisende. Optagelser får et lækkert professionelt look.

Hovedkameraet har stor sensor og bred blændeåbning, så der lukkes enormt meget lys ind. Det ses. Fotos står skarpt med knasende sprød kontrast, sprællevende farver og en imponerende dynamik. De øvrige kameraer leverer tilsvarende kvalitet.

Der er fin konsistens, når du skifter mellem dem. Med tilføjelsen af makro, implementeret i ultra-vidvinkel-kameraet, er spændvidden høj. Flere af de nye features er også at finde i frontkameraet, som dog ikke har samme kvalitet som bagkameraet.

 

 


TAGS
Apple
iPhone
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S