Home » Mobiltelefon » Apple iPhone 8 Plus [TEST]: Kikset kæmpemobil
Apple iPhone 8 Plus [TEST]: Kikset kæmpemobil

Apple iPhone 8 Plus [TEST]: Kikset kæmpemobil

Share

iPhone 8 Plus er en stærk smartphone i et ualmindeligt klodset design. Det er svært at se, hvorfor man skal købe den, når Apple allerede har en langt bedre mobil på markedet 

Begejstringen over at få noget nyt får altid lagt en dæmper på, når man ved, der findes noget bedre derude. Sammen med de nye iPhone 8-modeller lancerede Apple også iPhone X, som byder på et nyt design og en række spændende features (den kan du lære test af i det næste nummer af Alt om DATA). 8-modellerne kommer derfor uundgåeligt til at stå i skyggen af X’eren.

Forældet design

Designet er stort set identisk med de foregående modeller, og i virkeligheden er det netop det, der er det største problem.

Se også:  OnePlus Nord 2 5G [TEST]: Overraskende god, men ingen "flagskibsdræber"

Sammenlignet med de nyeste topmobiler fra Samsung, LG, OnePlus, Huawei og andre konkurrenter, så føles iPhone 8 – og især den store iPhone 8 Plus – kluntet og utidssvarende. Den er tung, og der er alt for meget spildplads omkring skærmen. Når nu Apple har vist, at de med iPhone X kan skabe et design, der matcher konkurrenterne, så er det ærlig talt en lidt flad fornemmelse at stå med iPhone 8 Plus i hånden.

Glasset på bagsiden gør ikke sagen bedre. Forgængernes aluminium var mere elegant. Glasset er dog behageligt at holde på, og så er det samtidig det, der gør, at mobilen kan oplades trådløst.

Smukke portrætter

Skærmen er opgraderet med True Tone-teknologi, som man også finder i iPad Pro. Det giver mere naturlige farver og tilpasser både lys og farvetemperatur til dine omgivelser. Forbedringen er ikke overvældende, men iPhone har stadig et af de bedste mobildisplays.

Se også:  Nu kan du reparere din egen iPhone - Apple giver adgang til reservedele

Også kameraerne har fået et par forbedringer i form af nye sensorer og software. Det betyder, at billederne står endnu mere klart end på forgængerne og med en imponerende kontrast og lysstyrke.
På iPhone 8 Plus får man også glæde af den nye Portræt Lys-funktion.

Den føjer et ekstra lag af muligheder til Portræt-funktionen, som udnytter de to kameraer på bagsiden til at skabe en flot bokeh-effekt med sløret baggrund. Nu kan du simpelthen justere lyssætningen udfra en række præinstillinger, som Studielys, Konturlys, Scenelys m.m. Funktionen er stadig i beta, men fungerer glimrende.

Apple iPhone 8 Plus
  • Features
  • Skærm
  • Ydelse
  • Kamera
  • Batterilevetid
  • Design
  • Pris
4

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Den er lysår foran konkurrenterne på ydelse, og kameraet er i en klasse for sig. Men i sit design er den efterhånden lidt af et oldtidslevn, og så er det ærlig talt ringe, at man hverken kan udnytte trådløs opladning eller fastcharge uden tilkøb.«

Nøgletal
Pris: 7099 kr.
Skærm 5,5” Retina HD, True Tone, 3D Touch, full HD (1920 x 1080 pixel)
Processor: A11 Bionic + M11
Kamera: 12 MP vidvinkel ƒ/1,8 + 12 MP teleobjektiv ƒ/2,8, 4K ,60 fps / 7 MP ƒ/2,2, full HD på fronten
Drev: 64 GB / 256 GB
Drev: 202 gram

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Apple
iPhone
iPhone 8 plus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S