Home » Mobiltelefon » Apple iPhone 7 [TEST]: Stadig den bedste mobil du kan få
Apple iPhone 7 [TEST]: Stadig den bedste mobil du kan få

Apple iPhone 7 [TEST]: Stadig den bedste mobil du kan få

Share

Bedømt på teknologien er iPhone 7 markedets bedste smartphone – selvom den har fået en enkelt, alvorlig mangel

Hvis man som Apple har været trendsætter gennem mange år, står man også forrest, når der skal uddeles øretæver. Forventningerne er tårnhøje. Men selvom vi kan finde ting at klage over – også når det gælder den nye iPhone 7 – så er og bliver denne smartphone et fantastisk produkt.

IPhone er stadig markedets bedste mobiltelefon, Der er ikke så meget at rafle om.

Skønt der ikke er voldsom mange nyheder i iPhone 7, så er der tale om en telefon, der er teknologisk meget langt fremme. Den nye A10-processor giver en ekstrem hurtig telefon. Den reagerer prompte, når du trykker på touch id-knappen, den åbner applikationer lynhurtigt, og internetforbindelsen er hurtig. IPhone 7 er lige så kvikt på internettet som en god bærbar computer.

Læg dertil stereohøjttalere med en lydgengivelse, der er voldsomt meget bedre end fra forgængeren. Og hele multimediedelen er også på plads. Ikke mindst fordi skærmen står ekstremt lækkert og skarpt. Det er virkelig en fornøjelse at kigge på denne skærm, så lad ikke opløsningen på 1334 x 750 pixel snyde dig. Billedet står knivskarpt!

Se også:  Ny iPad: Store forbedringer og dobbelt så meget lager til samme pris

Kameraet har fået 12 megapixel opløsning. Og netop kameraet er et punkt, hvor Apple historisk har fået mange bank af testere fra hele verden, og ofte med rette. Men det nye kamera fungerer ret godt. Den indbyggede stabilisering, som sikrer, at du ikke får rystede billeder, fungerer til UG med kryds og slange. Og 12 megapixel opløsning er passende til et så forholdsvis lille objektiv.

At objektivet stadig stikker lidt ud fra chassiset – og altså ikke ligger plant med bagpladen – er mindre kønt og meget ulig
Apple. Men selskabet undskylder sig med, at dette er prisen for at kunne installere et godt objektiv. Og filmer du med iPhone 7 er kvaliteten da også fremragende. Selv med den kritiske 4K-opløsning går det faktisk ret godt.

Se også:  Apple afholder event 20. april - og du er inviteret
Dum stik-beslutning

IPhone 7 har ingen indgang for jackstik til hovedtelefoner. Det er helt nyt og en ret radikal løsning. Hensigten er, at du skal købe et sæt hovedtelefoner med Lightning-stik eller en trådløs Bluetooth-hovedtelefon. Vi kan ikke lide løsningen. Apple kompenserer ved at medlevere en lille stump kabel, der kan stikkes i Lightning-porten. Det er både dumt, bøvlet og ser ikke særligt godt ud sammen med denne nye, supersmarte mobil.

Resultatet er i hvert fald, at hvis du har investeret i et sæt high end-hovedtelefoner med kabel og jackstik, kan det slet ikke bruges med iPhone 7, medmindre du isætter en grim adapter.

Hvad er så pointen? Apple har altid villet forenkle – ”less is more” – og villet være først med det nyeste. Men her er de for tidligt ude eller på afveje.

Det ændrer dog ikke ved, at iPhone 7 er en ekstrem lækker smartphone. Med en enkelt særhed, men ellers ingen væsentlige mangler. Derfor er iPhone 7 også testens vinder!

iPhone 7 er minimalt tyndere end forgængeren, men indvendigt har den fået en hurtigere processor, og skærmen er forbedret.

iPhone 7 er minimalt tyndere end forgængeren, men indvendigt har den fået en hurtigere processor, og skærmen er forbedret.


Apple iPhone 7
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
4.5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Apple
apple iphone 7
hacktest
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S