Home » Mobiltelefon » Apple iPhone 11 Pro Max [TEST]: Vi må bare overgive os
Apple iPhone 11 Pro Max [TEST]: Vi må bare overgive os

Apple iPhone 11 Pro Max [TEST]: Vi må bare overgive os

Share

Hastigheden, skærmen og de unikke kameraer gør den nye iPhone til en vinder

Ser vi bort fra den urimelig høje pris, og der ikke er så voldsomt mange nyheder i den nyeste iPhone i forhold til de forrige modeller, så må vi også lægge os fladt ned og bare erkende, at iPhone 11 Pro Max er en hamrende lækker smartphone. Ganske enkelt!

Vi var ærligt talt noget skeptiske ved lanceringen. Den ligner jo blot en iPhone X eller XR med nogle få forbedringer. Desuden var der tre iøjnefaldende kameraer bagpå, der heller ikke så så spændende ud. Men da vi først fik nyheden i hånden, måtte vi bare overgive os. Med iPhone 11 Pro – her i Max udgaven – er det hele bare blevet bedre, end det nogensinde har været. Og det siger ikke så lidt. Kameraerne vænner man sig hurtigt til, og når du bruger dem, opdager du, hvor velfungerende de er.

Se også:  Ny OnePlus 10T er en hårdt pumpet muskelmobil med ekstrem opladning

De tager ekstremt gode billeder og muligheden for at skifte mellem widescreen, normal og 2x optisk zoom fungerer let og hurtigt, og i testen har det været noget, vi har brugt hele tiden. Når så resultatet er billeder, der står virkelig skarpt og naturligt, er det vanskeligt at skulle gå tilbage til en ældre model iPhone.

Enestående billeder

Billedkvaliteten er enestående. Kameraerne har ”kun” 12 megapixel opløsning, men der er virkelig saft i billederne. Og højere opløsning giver reelt ikke så meget mening med de små objektiver. Rent praktisk kan du også opnå større farvedybde med større pixels. Så her har Apple fat i den lange ende.

Se også:  Her er den største trussel mod din nye iPhone

De hopper heldigvis ikke med på pixel-bølgen. I denne test er Apple bedst på billeddelen. Hastigheden er også i den grad noget, du kan mærke. A13-processoren er sikkert blandt de hurtigste processorer til en smartphone. Det er især, når der skal jongleres med billeder og manipuleres med disse, at du mærker, hvor hurtigt det går.

Skærmen har desuden en farvegengivelse og dybde, som er virkelig imponerende. Skarpheden og glatheden i billedet er meget betagende. Der er da også tale om en skærm med en meget høj pixel-tæthed og ikke mindst en, der har en dybde som er enestående.

Apple iPhone 11 Pro Max
  • Brugervenlighed
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Summary

Testholdet mener:

iPhone 11 Pro Max er ikke en prisbasker, men ellers er der kun godt at sige om denne særlig store udgave af den nye 11’er. Den har tårnhøjt kvalitetsudtryk. Den tager fantastiske billeder. Skærm-billedet er forrygende, og den er lynhurtig.

Teknisk set:

Producent: Apple
Navn: 11 Pro Max
Processor: A13 Bionic
Hukommelse: 64 GB
Skærmstørrelse: 6,5”
Skærmopløsning: 2688 x 1242 px
Styresystem: iOS 13
Kameraopløsning: 3 x 12 MP 4
Dimensioner: 158 x 77,8 x 8,1 mm
Vægt: 226 g
Pris: 9799 kr.

TAGS
iPhone
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S