Home » Tablet » Apple iPad [TEST]: Den billige iPad klarer opgaverne
Apple iPad [TEST]: Den billige iPad klarer opgaverne

Apple iPad [TEST]: Den billige iPad klarer opgaverne

Share

Den nye iPad kan mere end de fleste tablets. Den er hurtig, har en fin skærm, og prisen er særdeles attraktiv

Det vigtigste ved Apples nye billige iPad (den hedder ikke mere end det) er, at den på ingen måde føles billig. Tabletten er fysisk set tæt på at være en kopi af den dyrere iPad Air, og det er en ekstremt tynd og hurtig tablet. Til mange formål har iPad’en med 10,2”-skærm alt, hvad du har brug for: et skarpt skærmbillede, en hurtig Apple A10-processor og tonsvis af apps.

Hvis du alligevel ikke er tilfreds, kan du betale noget ekstra for iPad Air, men er det overhovedet umagen og pengene værd, eller er den testede iPad rigelig god til de opgaver, du gerne vil have løst? Det prøver vi at give dig et billede af her.

Se også:  Microsoft er klar med bærbare og tablets til Windows 11

Det vigtigste på en tablet er jo skærmen. 10,2”-skærmen giver mere plads sammenlignet med forgængeren, som havde en skærm på 9,7”. Selvfølgelig er det rart at have en større skærm til spil, film og anden underholdning. Men den afgørende forskel ved en større skærm er her, at du nemmere kan have flere apps ved siden af hinanden. Skærmen er praktisk taget i samme størrelse som iPad Airs, og den er ligeså skarp.

Også mulighed for pen

Med den yderst kompakte Apple-processor samt den nye mulighed for at tilslutte et Smart Keyboard, så har du faktisk en ret kapabel computer til alle mulige opgaver. Tastaturet er dog ekstrakøb, og det koster hele 1400 kroner.

Se også:  iPad mini har fået flere kræfter og nyt design

Skærmbilledet står klart og med naturlige farver. Dog er iPad Air lidt bedre. Skærmen er lysere, og farverne er mere levende. Et andet alternativ til iPad er iPad mini. Her er skærmen ligeså god som på iPad, men den er kun 7,9” stor, så den er ikke en mulighed, hvis du vil have mange apps åbne ved siden af hinanden.

iPad understøtter Apple Pencil, og pennen virker ligeså godt som på andre modeller. Men pennen er også tilkøb – cirka 800 kroner. Højttalerne spiller ganske højt og har en klar gengivelse – fint ved videoer. A10-chippen er nogle år bagud i forhold til A12’eren, som du finder i de noget dyrere iPad-modeller, men den er bestemt ikke sløv.

Apple iPad
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Summary

Testholdet mener:

Den billigste iPad føles gedigen, og den kan bruges til meget mere end forgængerne. Især hvis du tilslutter et tastatur (tilkøb). 10,2”-skærmen er klar med naturlige farver. Processoren er ikke ny, men det er en hurtig tablet alligevel.

Teknisk set:

Apple iPad
Pris: 3000 kr.
Processor: Apple A10
Skærm: 10,2”, 1620 x 2160
Hukommelse: 3 GB
Kameraer: 12/1,2 MP
Styresystem: iPadOS
Vægt: 483 g

TAGS
iPad
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S