Test: Meget kvik til alle opgaver

Test: Meget kvik til alle opgaver

Share

Designet trænger til fornyelse, men Apple iPad Pro 9,7 er en ret heftig tablet

Det var iPad, der satte skub i den moderne tablet, og den nyeste variant med 9,7”-skærm ligner på mange måder pionermodellen fra 2010. Den er blevet tyndere, og al elektronik er blevet opdateret, men designet trænger altså til lidt fornyelse.

Det ændrer ikke ved, at denne iPad stadig er en ret lækker sag, og i Pro-varianten opleves endog meget kvik uanset, hvilken app du ”udsætter” den for. Den nye A9X-processor, som også findes i Apples 12”-model er en hurtigløber, og det kombineret med den høje skærmopløsning og generelt en skærm af meget høj kaliber gør tabletten perfekt til underholdning og spil.

Se også:  Samsung HW-J7511R [TEST]: Buet lydbar til buet tv

Du vil opleve, at iPad Pro håndterer alle apps meget hurtigt, hvis du er vant til en af de billigere tablets på markedet. Alt åbner stærkt, og film og spil afvikles prompte. Desuden har skærmen en dybde i farverne samt en detaljering, som er ret vanedannende. Se en film på en streamingtjeneste, og du vil nyde det flotte billede og den fine lydside fra stereohøjttalerne, der er placeret i hver ende af chassiset.

Vi undrer os dog stadig over, at vægten skal være højere end hos konkurrenter i samme priskategori, for eksempel testens Samsung, som endda er lidt tyndere. Men minuspunkterne ændrer ikke ved, at ønsker du en tablet med en skærm i 10”-nabolaget og er du til iOS-styresystemet, vil du ikke blive skuffet over ydelse (selvom du måske godt kunne tænke dig en frisk
designoverraskelse). Specifikationerne taget i betragtning er iPad Pro’en dog ret dyr.

Apple ipad pro 9,7 high-end-tabletten1

Der findes meget tilbehør til iPad, og til Pro-udgaven fås både gode tastaturer fra tredjepartsleverandører og en pen, som er Apples egen.

Apple iPad Pro 9,7
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4
Brugerbedømmelse 1.75 (4 stemmer)
Sender
Del denne