Home » Tablet » Apple iPad Pro 10,5” [TEST]: Fantastisk tablet for de få
Apple iPad Pro 10,5” [TEST]: Fantastisk tablet for de få

Apple iPad Pro 10,5” [TEST]: Fantastisk tablet for de få

Share

Man kan nærmest ikke andet end at blive overrumplet over en tablet, der er så stærk som iPad Pro 10,5”. Men selvom den matcher en god bærbar i ydelse, er det ikke nødvendigvis en ideel erstatning for din laptop

Mens udviklingen af den traditionelle iPad kører i tomgang, sættes alle kræfter ind på Apples high end-tablets. De nyeste medlemmer af familien inkluderer en ny 10,5” model, der giver seriøst baghjul til sidste års modeller.

Fornuftigt format

10,5”-formatet giver faktisk rigtig fin mening, for iPad Pro lægger op til produktivitet, og her kan det traditionelle 9,7”-format være en smule i underkanten, mens den store 12,9”-model føles lidt overdimensioneret for en tablet.

Når Apple så samtidig har formået at presse skærmen ind i en smallere ramme og et mere slankt design, så får du faktisk rigtig fin skæmplads i en tablet, der ikke fylder meget i tasken.

Se også:  Nu kan du reparere din egen iPhone - Apple giver adgang til reservedele

Til den nye tablet følger også et nyt tastatur, der på optimal vis udnytter den trange plads foran skærmen. Tasterne er tæt på fuld størrelse med fin luft mellem, og selvom der er tale om gummi, giver de en udmærket fornemmelse. Der er dog langt til skriveoplevelsen på en kvalitetsbærbar.

Flydende billeder

Skærmkvaliteten har fået et synligt nøk op. Retina-displayet er ikke blot væsentligt mere lysstærkt, det er samtidig også mindre refleksivt. Selv i sollys er det derfor nogenlunde nemt at se, hvad der foregår på skærmen.
Ligesom tidligere modeller understøtter displayet et udvidet farvespektre og justerer automatisk farve og intensitet til omgivelserne.

Se også:  Microsoft Surface Go 3 [TEST]: Kontormaskine i tabletformat

Med den nye skærm får du dertil fornøjelsen af en øget opdateringsfrekvens. ProMotion-teknologien giver op til 120 Hz. Det mærker du, når du bladrer gennem hjemmesider eller spiller actionspil.

Her kører alt super flydende. Og hvis du bruger pennen (som er den samme, der har været i sortimentet fra starten), vil du mærke en bedre repsons. Videoer med høj frame rate får du ligeledes det fulde udbytte af, men displayet finder selv ud af at justere ned, hvis du ser en almindelig spillefilm med færre billeder i sekundet.

Apple iPad Pro 10,5”
  • Festures
  • Skærm
  • Ydelse
  • Batterilevetid
  • Design
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Nøgletal
Pris: Fra 5699 kr.
Skærmstørrelse: 10,5”
Skærmopløsning: 2048 x 1536 pixel
Processor: A10X Fusion + M10
Kamera 12 MP , ƒ/1.8 , 4K / 7 MP, ƒ/2.2, full HD
Drev: 64 GB, 256 GB, 512 GB
Dimensioner: 250,6 x 174,1 x 6.1 mm
Vægt: 478 gram

Alt om DATA siger:
»Designet er slankt og lækkert og iPad Pro leverer forrygende skærmkvalitet og imponerende kræfter. Den er ikke ideel som afløser for din laptop, men er det en tablet pakket til randen med power du søger, så fås det ikke bedre.«

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Apple
iPad Pro
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S