Apple iPad Pro 10.5” [TEST]: Høj byggekvalitet

Apple iPad Pro 10.5” [TEST]: Høj byggekvalitet

Share

iPad Pro er ikke ny men stadig kvik og fungerer godt som computer, men kun hvis du køber ekstra tilbehør

Denne iPad er trods noget tid på markedet stadig en tablet, der opleves som ret kvik til alle opgaver. Den benytter Apples styresystem iOS, som du kender fra iPhone, og er du dus med det, vil du opdage, at tabletten fungerer helt problemfrit. Modsat Android er iOS-styresystemet ekstremt styret af Apple. Det betyder, at du ikke kan få alle de samme apps som til Android – du må undvære enkelte sjove. Til gengæld fungerer de Apple-godkendte apps næsten altid uden de store problemer eller fejl.

Se også:  Lenovo lancerer Android-tablet til 600 kroner

Den 10,5” store skærm har høj opløsning og reagerer hurtigt. Den er perfekt til film, og med indbyggede stereohøjttalere er det oplagt at streame serier på farten. Som arbejdscomputer har tabletten de ulemper, som mange traditionelle tablets har. Du kan ikke gemme på samme måder som på en ægte computer, og du mangler Skrivebordet, hvor du kan placere filer og andre ting. Men ved at gemme filerne i skyen eller arbejde direkte fra Dropbox eller andre onlinetjenester, går det ret godt.

Der mangler dog et tastatur, men de kan tilkøbes. Med for eksempel Logitechs Slim Combo har du både beskyttelse og et rigtigt godt tastatur at skrive på. Tastaturet kan let tages af, og du kan bruge bagpladen som støttefod, når du vil bruge skærmen til for eksempel filmvisning. Men så kommer den samlede pris også op på små 7500 kroner – eller tæt på den pris, du kan få den mindste, ægte bærbare Mac-computer for.

Se også:  Bruger du tablets?

Apple iPad Pro 10.5”
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Testholdet mener:
På mange måder er vi ret glade for denne iPad, ikke mindst for byggekvaliteten og det intuitive iOS-styresystem. Men prismæssigt er tabletten pebret, især hvis der skal tilkøbes et tastatur af god kvalitet.

Specifikationer:
Producent: Apple
Navn: iPad Pro 10,5”
Processor: A10X Fusion
Hukommelse: 64 GB
Lager: Nej
Skærmstørrelse: 10,5”
Skærmopløsning: 2224 x 1668 px
Styresystem: iOS 10
Mobilt netværk: Ja
Tastatur: Tilkøb
Dimensioner: 250,6 x 174,1 x 6,1 mm 2
Vægt: 0,48 kg
Pris: 6383 kr.

3.5
Del denne