Apple iPad 9,7” [TEST]: Her er intet nyt godt nyt

Apple iPad 9,7” [TEST]: Her er intet nyt godt nyt

Share

iPad’ens nyeste generation byder ikke på mange nyheder, men er du til iOS, er den et godt køb

Der er ikke meget nyt under solen. Apples nyeste 9,7”-tablet kan det forventede. Men er du til Apples iOS-styresystem, kan du til gengæld glæde dig over, at priserne for de billigste varianter af tablet-ikonet er blevet mere humane.

Det kendte intuitive styresystem er uforandret. Det er ekstremt brugervenligt, og iOS er stadig den platform, der tilbyder flest apps. Tilmed ved du, at de altid fungerer. For modsat Android-verdenen er Apples app-butik strengt styret.

Det betyder, at nogle, sjove apps kendt fra Android ikke slippes ind i iOS-universet. På minussiden tæller også, at styresystemet er ret tungt og ofte klandres for, at det tager for stor en del af den samlede processorkraft.

Se også:  Apple er klar med iOS 12

Den nye iPad er heldigvis ret kvik – og lidt hurtigere end den foregående generation – men apps og funktioner åbner hurtigere på sammenlignelige Android-baserede enheder.

Vi glædes især over iPad’ens gode skærm med høj opløsning. I denne test er skærmen kun bedre på Lenovos tablet. Også godt, at kameraet har en hæderlig opløsning på 8 megapixel. Det er ellers et punkt, hvor Apple tidligere har været lidt nærige.

Der er et stort spring op til den noget bedre iPad Pro-model. Men den nyeste ”almindelige” iPad er i orden og fungerer, som den skal. Når vi skal se på den samlede konklusion, skal det også med, at selvom denne tablet ikke er markedets billigste, så er den prismæssigt langt mere spiselig end mange af Apples forgængere.

Se også:  Samsung Galaxy Tab Active 2 [TEST]: Tablet til den hårdtarbejdende

iPad satte en gang standarden for tablets. Det gør den ikke længere. Apple har tydeligvis vanskeligt ved at finde på noget praktisk nyt, som for eksempel Lenovo har gjort det så eksemplarisk.

Apple iPad 9,7”
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Producent: Apple
Navn: iPad
Processor: A9
Hukommelse: 32 GB
Skærmstørrelse: 9,7”
Skærmopløsning: 2048 x 1536
Styresystem: iOS
Opløsning, foto/video: 8 mp, 1080P
Mobilt netværk: Option
Dimensioner: 240 x 169,5 x 7,5 mm
Vægt: 469 gram
Pris: 2999 kr.

3.5
Del denne