Apple iPad 9,7” [TEST]: Her er intet nyt godt nyt

Apple iPad 9,7” [TEST]: Her er intet nyt godt nyt

Share

iPad’ens nyeste generation byder ikke på mange nyheder, men er du til iOS, er den et godt køb

Der er ikke meget nyt under solen. Apples nyeste 9,7”-tablet kan det forventede. Men er du til Apples iOS-styresystem, kan du til gengæld glæde dig over, at priserne for de billigste varianter af tablet-ikonet er blevet mere humane.

Det kendte intuitive styresystem er uforandret. Det er ekstremt brugervenligt, og iOS er stadig den platform, der tilbyder flest apps. Tilmed ved du, at de altid fungerer. For modsat Android-verdenen er Apples app-butik strengt styret.

Det betyder, at nogle, sjove apps kendt fra Android ikke slippes ind i iOS-universet. På minussiden tæller også, at styresystemet er ret tungt og ofte klandres for, at det tager for stor en del af den samlede processorkraft.

Se også:  Apple er klar med iOS 12

Den nye iPad er heldigvis ret kvik – og lidt hurtigere end den foregående generation – men apps og funktioner åbner hurtigere på sammenlignelige Android-baserede enheder.

Vi glædes især over iPad’ens gode skærm med høj opløsning. I denne test er skærmen kun bedre på Lenovos tablet. Også godt, at kameraet har en hæderlig opløsning på 8 megapixel. Det er ellers et punkt, hvor Apple tidligere har været lidt nærige.

Del denne