Home » Tablet » Apple iPad Air (2022) [TEST]: Stort set perfekt
Apple iPad Air (2022) [TEST]: Stort set perfekt

Apple iPad Air (2022) [TEST]: Stort set perfekt

Share

Lightning-stikket glider gradvist ud af Apples tablet-verden, og det kan vi kun bifalde. Det betyder ikke kun, at du kan lade med den oplader, du bruger til alle dine andre gadgets, men også, at du uden videre kan forbinde eksterne drev, skærme, kompatible lydkort og meget andet.

Alsidig arbejdstablet

Anden generation af Apple Pen understøttes, så du har mulighed for at redigere billeder og tegne i hånden. Der er gjort plads til pennen i en magnetisk stribe i topkanten, hvor den kan sidde fast og oplade samtidig.

Et Magic Keyboard i matchende størrelse fås også (til den nette pris af 2599 kroner). Det har glimrende taster og et solidt hængsel, så iPad Air kan stå oprejst i flere vinkler. Det er således muligt at opnå en relativt god oplevelse, hvis du ønsker at foretage seriøst skrivearbejde på iPad Air, som i øvrigt rummer en masse gode produktivitets-funktioner.

Se også:  Her får du den ultimative tabletoplevelse

Den kan snildt gøre det ud for en lille laptop. Vores eneste problem med dette setup er, at tastaturet er ret tungt. Det øger den samlede vægt til mere end det dobbelte. Derfor er der ikke længere så meget Air over det. Det er dog til at leve med. Vi taler trods alt ikke om mere end lidt over et kilo, og enhedens kræfter taget i betragtning er det altså et ret suverænt mobilt setup til den lille arbejdstaske.

Meget iPad for pengene

Når man tager det i betragtning, er basisprisen på 5299 kroner for iPad Air temmelig lav. Du får stort set alt det bedste, Apple kan levere af tabletteknologi i det nyeste design og med de rette forbindelser.

Se også:  Denne tablet tåler 62 grader og et fald på over en meter

Skærm, lyd og bagkamera er ikke helt så gode som på iPad Pro, der også har Face ID, Thunderbolt 4 og LiDAR-sensor. Det er derfor værd at overveje, om disse features berettiger de ekstra 1456 kroner, der er op til den billigste iPad Pro 11”, som også giver dig dobbelt så meget lagerplads (prisforskellen er kun 850 kroner, når du sammenligner iPad Air og iPad Pro med 256 GB lager).

Det er ikke et nemt valgt, men du vil næppe se dig tilbage, når du først har strøget dankortet gennem automaten og står med en Air i hånden. Det er en forrygende tablet.

Pris (Wi-Fi, 5G, 256 GB): 8.099 kroner

TAGS
iPad
ipad air
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S