Home » Tablet » Apple iPad (6th gen) [TEST]: iPad uden overraskelser
Apple iPad (6th gen) [TEST]: iPad uden overraskelser

Apple iPad (6th gen) [TEST]: iPad uden overraskelser

Share

Den er blevet hurtigere, understøtter pen og så er prisen blevet lavere, men ellers er der ikke meget nyt at komme efter i Apples seneste skud på iPad-træet. Det er dog kun til dens fordel

Tablets er en produktkategori, der synes at være gået i stå. Godt nok har Apple forsøgt sig med iPad Pro, der byder på state of the art teknologi til krævende kreative opgaver, men det er et nicheprodukt for de få.

Langt de fleste brugere forlanger ikke mere af en tablet, end det den allerede kunne nærmest fra sin spæde start. Så udvikling er der ikke behov for. Det har Apple indset og serverer derfor endnu en omgang ”iPad Classic”.

Intet nyt under solen

Den nye iPad har ingen overraskelser i ærmet. Alt hvad den kan, har du set før. Men det gør den ikke til en dårlig tablet. Tværtimod. For udvalget af funktioner og kræfterne er doseret så godt, at den dækker behovet til fulde hos langt de fleste tablet-brugere.

Se også:  Nu kan du få et billigere Apple-ur - her er Apple Watch SE

Den ligner en iPad, helt som vi kender den. På designet er der ikke rigtig sket noget siden iPad Air 2, og det er måske den største anke, vi har. For selvom den er relativt slank og let, så går der en del spildplads på den store ramme omkring skærmen.

Understøtter pen

Som altid er skærmbilledet af upåklagelig kvalitet, og takket være en ultrapræcis touchsensor, så kan skærmen ikke bare modtage input fra dine fingre. Den nye iPad understøtter også Apple Pencil.

Det kan virke som en mindre ting, men når man tænker på, hvilket potentiale, det har i undervisningsøjemed at kunne trække pennen frem og skrive noter, tegne skitser, redigere fotos og meget andet, så kan det alligevel vise sig at blive noget, der får stor betydning.

Se også:  Apple på vej med en elbil: Kan være klar allerede næste år

Apple har da i høj grad også valgt at henvende markedsføringen af den nye tablet til undervisningsinstitutionerne.

Et bredt udvalg af tredjeparts-apps er optimeret til Pencil og Apple har selv gjort en indsats for at gøre deres egne apps kompatible. Det er således muligt at skrive og tegne direkte i mails og beskeder samt nemt overføre tegnede skitser fra den ene app til den anden og meget andet.

Pencil er et tilkøb, og med en pris på 769 kroner er den ikke ligefrem billig, men det er sådan set fint, at Apple lader det være op til brugeren, hvorvidt det er noget, man vil investere i, frem for at inkludere den i pakken med en højere pris til følge.

Apple iPad (6th gen)
  • Features
  • Ydelse
  • Batterilevetid
  • Design
  • Pris
4

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Understøttelse af Pencil giver en ny dimension til iPad-oplevelsen, som i undervisning og kreative sammenhænge kan få stor værdi. Ellers er der ikke meget nyt at komme efter, men det behøver der sådan set heller ikke at være, for du får forrygende megen kraft og kvalitet til overkommelig pris.«

Nøgletal
Pris: 2799 kr. – 4599 kr.
Skærm: 9,7” Retina HD
Processor: A10 Fusion 64-bit + M10
Embedded M10 coprocessor
Kamera: 8 MP, FHD + 1,2 MP, HD
Drev: 32 GB / 128 GB
Batteri: 3240 mAh, op til 10 timer
Tilslutninger: Lightning, Bluetooth, Wi-Fi, 4G som tilvalg
Dimensioner: 240 x 169,5 x 7,5 mm Vægt: 469 gram

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Apple
iPad
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S