Home » Mobiltelefon » Apple har skabt sin absolut dyreste mobil nogensinde
Apple har skabt sin absolut dyreste mobil nogensinde

Apple har skabt sin absolut dyreste mobil nogensinde

Share

Man skulle ikke tro det var muligt, men iPhone Xs Max er betydeligt dyrere end forgængeren, iPhone X. Den ledsages af den lidt mindre og lidt billigere iPhone Xs

iPhone XS og iPhone XS Max bygger videre på all screen-designet fra Phone X og har de skarpeste skærme med det højeste pixeltæthed, der er set i et Apple-enhed. Der er tale om OLED-skærme på 5,8” og 6,5”,1 med understøttelse af Dolby Vision og HDR10. Kontrast-forholdet er 1.000.000:1, og den dynamiske rækkevidde er 60 procent større end tidligere i HDR fotos.

Trods den store skærme fylder iPhone XS Max ikke mere end iPhone 8 Plus, som dog også må siges at være lidt af en klods. At Apple gentagne gange valgt at hive denne mobil op til sammenlignelig virkede lidt som et billigt trick, da den allerede ved lanceringen sidste år var håbløst forældet i sidste design.

Højttalerne er optimeret med bredere stereobillede og højere volumen. 

Helt vandtætte

Mobilerne er designet med glas både for- og bag, og der er anvendt det mest holdbare glas nogensinde i en smartphone med forbedret beskyttelse mod ridser. Apple nævnte ikke hvilket type glad, der er tale om, men vi går ud fra at det er Gorilla Glass 6.

iPhone XS og iPhone XS Max er stænk- og vandafvisende på et nyt niveau. Med en IP68-certificering er den vandtæt ned til 2 meter i 30 minutter og modstandsdygtig overfor de typiske ting, man spilder i hverdagen, herunder kaffe, te og sodavand.

Endnu mere power

De nye iPhones indeholder den første 7-nanometer chip i en smartphone. A12 Bionic har en sekskernet fusion-arkitektur med to kerner til ydeevne, der er op til 15 % hurtigere end tidligere generationer, fire kerner til effektivitet, der er op til 50 % mere effektive, en GPU med fire kerner, der er op til 50 % hurtigere, stærk Apple-designet billedsignalprocessor, videokoder og meget mere.

Se også:  OnePlus løfter sløret for den nye topmobil, OnePlus 8T, den 14. oktober

Næste generations Neural Engine er bygget til avanceret maskinlæring i alt fra fotografi til augmented reality. Et nyt ottekernet design gør det muligt for den at udføre op til 5 billioner handlinger i sekundet sammenlignet med 600 milliarder i A11 Bionic. Dette muliggør nye funktioner som f.eks. hurtigere plandetektion for ARKit og nye funktioner, der bruger maskinlæring i realtid. Neural Engine er for første gang åben for Core ML, hvilket giver udviklerne mulighed for udvikle apps, der bruger denne maskinlæringsmotor. Core ML, der kører på A12 Bionic Neural Engine, er op til ni gange hurtigere end på A11 Bionic og bruger så lidt som en tiendedel af energiforbruget.

iPhone XS og iPhone XS Max introducerer Gigabit-class LTE, der giver endnu højere overførselshastigheder og dobbelt-sim ved brug af et nano-sim og digitalt eSIM.

Trods de store kræfter holder iPhone XS 30 minutter længere mellem opladningerne end iPhone X, og iPhone XS Max holder halvanden time mere end iPhone X.

Der er mulighed for op til 512 GB lager.

Kontrollér dybdeeffekten

Det 12-megapixels dobbelte kamerasystem indeholder dobbelt optisk billedstabilisering med 2 x optisk zoom, mens en ny sensor er dobbelt så hurtig. Smart HDR skaber billeder med større fremhævninger og skyggedetaljer. Større og dybere pixels forbedrer billedegengivelsen og ydeevnen ved ved svag belysning.

Avanceret dybdesegmentering i Portræt-funktion giver mulighed for mere sofistikerede portrætter med bokeh. Ny Dybdekontrol giver brugere mulighed for dynamisk at justere i dybdeskarpheden i Fotos-appen og både se preview i realtid og efterfølgende, så man kan skabe portrætter med en smuk baggrundssløring. Portræt-funktion med Dybdekontrol er også tilgængelig på TrueDepth-kameraet til selfies, der omfatter Memoji og hurtigere understøttelse af ansigtssporing til ARKit-apps fra tredjeparter.

Se også:  Guide: Overfør nemt dine fotos fra iPhone til pc

De større pixels og den større, hurtigere sensor skaber en forbedret ydeevnen ved ved svag belysning og forbedret videostabilisering, såvel som udvidet dynamisk rækkevidde for større fremhævninger og skyggedetaljer i videoformater med op til 30 billeder i sekundet. Brugere kan også optage stereolyd ved hjælp af de fire indbyggede mikrofoner.

Bedre ansigtsgenkendelse

Face ID er nu endnu hurtigere. TrueDepth-kamerasystemet bruger præcis dybderegistrerende teknologi, der gør det muligt at låse iPhone op, bruge Apple Pay, få adgang til sikre apps og mange andre funktioner med et enkelt blik.

iPhone XS og iPhone XS Max leveres med iOS 12, der byder på nye AR-oplevelser, hjælper folk med at genopdage og dele billeder og gør kommunikationen mere udtryksfuld og sjov med Animoji og Memoji. Screen Time hjælper kunder med at følge med i og kontrollere den tid de bruger på deres iOS-enhed. Siri Shortcuts gør det muligt for alle apps ar arbejde sammen med Siri og nye privatlivsfunktioner beskytter brugeren mod at blive fulgt på nettet. iOS 12 kommer også til ældre smartphones fra næste uge.

Ude i næste uge

iPhone XS og iPhone XS Max vil være tilgængelig med 64 GB, 256 GB og 512 GB i space grey, sølv og i en ny guldfinish og fås fra hhv. 8.899 kroner og 9.799 kroner. De dyreste modeller med 512 GB koster 12.199 kroner og 12.999 kroner. Kunder kan forudbestille iPhone Xs og iPhone Xs Max fra fredag d. 14. september, og de vil være tilgængelige i Danmark fra fredag d. 21. september.


TAGS
iPhone
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S