Home » Internet » Apple går i kødet på Spotify med ny musikstreaming-tjeneste
Apple går i kødet på Spotify med ny musikstreaming-tjeneste

Apple går i kødet på Spotify med ny musikstreaming-tjeneste

Share

Apple Music kombinerer musikstreaming med live-radio og iTunes-musik. Den nye musiktjeneste er allerede klar i slutningen af måneden, hvor den også rammer Danmark

Streaming er for alvor ved at blive en del af vores musikvaner. Download-tjenester som iTunes virker derfor lidt forældede. Det er Apple godt klar over, og derfor er de nu på banen med deres egen musikstreaming-tjeneste, der skal tage kampen op mod især Spotify, som lige nu dominere markedet.

Den nye tjeneste hedder Apple Music og vil ifølge Tim Cook, som i går kunne præsentere den ved World Wide Developer Conference, indeholder et enormt katalog af mere end 30 millioner musiknumre. Dit eget musikkatalog er også integreret, hvad enten det så er musik købt på iTunes eller rippet fra CD’er, og der vil være mulighed for at købe musik til download, ligesom man har været vant til på iTunes. Musikeksperter kommer med musikanbefalinger til dig, baseret på din samling og Siri kan hjælpe dig til at finde rundt i kataloget.

Se også:  Apple iPad 7. generation [TEST]: Den sikre allround-løsning

Musikstreaming er dog ikke det hele. Apple Music vil også byde på live-radio med faste værter og musik i alle genrer kurateret af anerkendte radio-djs.

Med Apple Connect bliver det desuden muligt at komme i kontakt med sine ynglingskunstnere, som kan dele tekster, fotos, videoer og sange direkte til deres fans.

Apple Music lanceres globalt d. 30. juni, hvilket betyder, at der også vil være adgang fra Danmark. Prisen bliver 99 dollars i USA. Hvad tjenesten kommer til at koste her i landet annonceres senere. Alle får dog tilbudt en gratis prøveperiode på 3 måneder ved oprettelse.


TAGS
Apple
Apple Music
iTunes
musikstreaming
Spotify

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S