Home » Hovedtelefoner og højttalere » Apple AirPods Pro [TEST]: Luksus-buds til Apple-brugeren
Apple AirPods Pro [TEST]: Luksus-buds til Apple-brugeren

Apple AirPods Pro [TEST]: Luksus-buds til Apple-brugeren

Share

De når ikke samme klasse i lydkvalitet som testens bedste, men har ANC, der dræber al støj nær dig

Det har kun været muligt at have AirPods med i testen, fordi der er tale om Pro-modellen. Standard-modellen passer ikke ind i vores ører og giver ingen mulighed for tilpasning. Det gør Pro-modellen. Den har tre gummidutter af forskellig størrelse, og med den største sat på enden af ørestykkerne, passer AirPods Pro testholdets XL-ører.

En Pind i øret

Sættet leveres i en fiks lille æske, der er nem at have i lommen. Ørestykkerne kan dog være lidt svært at hive ud. Vi bliver aldrig tilhængere af ”stang-ud-af-øret”-designet, men det er nu engang AirPods varemærke, og efterhånden har vi lært at leve med det.

Se også:  Sennheiser Momentum 4 Wireless [TEST]: Fantastisk lyd og lang batterilevetid

En fordel er, at den fysiske betjening er henlagt til mikrofonstangen, som er touchfølsom. Dermed slipper du for at slå direkte ind mod øret, når du styrer musik.

Imponerende 3D-lyd

AirPods kan godt bruges med Android-enheder, men Apple-brugere får mest ud af dem. De registreres, med det samme du åbner æsken, når du bruger iPhone og er dybt integreret i iOS med direkte betjening af vigtige funktioner i kontrolcentret.

Her kan du blandt andet aktivere støjreduktion og transparens. Førstnævnte er på niveau med markedets bedste. Med et sug bliver stort set al omgivende lyd slugt. Transparens-tilstanden er også fin, om end den booster omgivende lyde lovlig meget.

Se også:  Trådløse øretelefoner [STORTEST]: Lydmagi i mikroformat

AirPods Pro har et sejt trick i ærmet: Rumlig Lyd. Denne tilstand skaber en fornemmelse af, at lydene er overalt omkring dig, ligesom i biografen. Du kan tilmed vælge, om lyden skal placeres efter dit hoveds bevægelser. Det fungerer bedst med lyd mixet i et surroundformat som Dolby Atmos og giver en imponerende oplevelse.

Også almindelig stereomusik lyder rigtig godt på AirPods, som automatisk tilpasser gengivelsen dine ører. Der er dog et stykke op til testens bedste. Største minus ved sættet er den korte batteritid.


TAGS
AirPods
in-ear-høretelefoner
trådløse hovedtelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S