Home » Software » Aomei Backupper: Nemmere sikkerhedskopiering af dine pc-filer
Aomei Backupper: Nemmere sikkerhedskopiering af dine pc-filer

Aomei Backupper: Nemmere sikkerhedskopiering af dine pc-filer

Share

Med regelmæssige sikkerhedskopier undgår du at miste værdifulde filer. Det gratis program Aomei Backupper gør opgaven ligetil, og du undgår fremover at miste data på grund af fatale uheld. Du kan tilmed tage en sikkerhedskopi af hele dit styresystem

Tænk engang på, hvad du egentlig gemmer på din pc: billeder, musik, film, arbejdsdokumenter, skolearbejde osv. Alle disse muligvis uerstatte-lige filer kan gå tabt på grund af en virus, sletning ved en fejl, tyveri, en hardwarefejl eller bare sort uheld (en spildt kop kaffe).

Den eneste måde at undgå datatab på er at foretage regel-mæssige sikkerhedskopier. At gøre det manuelt kan være lidt af en opgave, men det er her, det gratis program Aomei Backupper kommer ind i billedet. Du kan sikkerhedskopiere hele din compu-ter eller bare bestemte filer med jævne mellemrum, og du kan gendanne filerne på få øjeblikke.

Se også:  Gratis gendannelsessoftware [TEST]: Disse programmer redder dine data
Windows trin for trin

Aomei Backupper egner sig til:

Windows 10

Windows 8.1

Windows 8

Windows 7

Denne trin for trin-anvisning er udført i Windows 10.

Datatid Techlifes bedste tip: Indsæt altid den aktuelle dato i navnet på din sikkerhedskopi, så du nemt kan identificere den kopi, som skal gendannes.

Det er bedst at gemme sikkerhedskopier på en ekstern harddisk og opbevare dem et andet sted end din pc. Så er du mere sikker. Med det i tankerne – så lad os komme i gang.

1. Få fat i Aomei Backupper

Gå ind på www.backup-utility.com. Det kan tage lidt tid at hente filen på 79 MB. Når programmet er downloadet, kører du installationsprogrammet, læser brugeraftalen og klikker ”Next” på hver skærm. Du kan vælge sprog, men dansk er ikke understøttet. Derefter starter Aomei Backupper.

 

2. Tag en systembackup

Klik på ”Backup” for at få mulighederne ”System Backup”, ”Disk Backup”, ”Partition Backup”, ”File Backup” og ”File Sync”. Start med en systembackup, som gemmer kopier af dit Windows-system og dine programfiler, så de kan gendannes. Klik på ”System Backup”, og giv den et sigende navn, for eksempel ”Første systembackup”.

Se også:  Guide: Sådan gemmer du næsten enhver fil som PDF
3. Kontroller forbruget af plads

Aomei Backupper viser dig, hvor meget plads der bruges af dine Windows-systemfiler, boot-filer og programfiler. Sørg for, at din eksterne harddisk er stor nok til mængden af data, og slut den til med et USB-kabel. Klik på ”Step 2”, og vælg drevet. Vælg ”Check backup inte-gritet on completion”, og klik på ”Start backup”.

 

4. Kan bruges ved gendannelse af Windows

Klik på ”Finish, når statuslinjen når 100 procent. Får du brug for at gendanne dit system, kan du bruge denne backup i stedet for Windows’ egne gendannelsespunkter, som oprettes sporadisk. Kører Windows langsomt eller med fejl, åbner du Aomei Backupper, klikker på fanen ”Restore”, vælger din systembackup og derefter ”Next”.

TAGS
Aomei Backupper
Filhåndtering
filhåndteringsprogram
Guide
sikkerhedskopi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S