Alt om DATA afslører Windows’ styrker

Alt om DATA afslører Windows’ styrker

Share

Alt om Data viser, hvordan du tager fuld kontrol med Windows 7. Vi sætter også de stærkeste power-notebooks op imod MacBook Pro for at afgøre, hvem der er kongen af de bærbare computere. Det hele i det nye nummer, hvor du som sædvanlig også får et hav af test, guides, artikler og nyheder

Du føler måske efterhånden, at du kender Windows til bunds og får det optimale ud af styresystemet. Men det er faktisk først, når vi dykker helt ned i de avancerede indstillinger, at Windows folder sig ud i sin fulde pragt. Vi tager dig ved hånden og begiver os ind i de skjulte afkroge af Windows 7, hvor de sande guldkorn gemmer sig.

Bærbare med superkræfter
Apples Macbook Pro er kendt som en af de stærkeste bærbare på markedet. Men er den i stand til at slå de kraftigste Windows-baserede notebooks? Vi lader det komme an på en prøve og sætter Apples kraftkarl op imod fem af de stærkeste power-notebooks på markedet.

Tid til overclocking
Alt om DATAs byggeprojekt lakker mod enden. Den ultimative spillecomputer er ved at være færdig. Men én ting mangler – maskinen skal overclockes til det yderste! Vi går ubarmhjertigt til værks og presser ram, processor og grafikkort til den sidste dråbe. Læs, hvordan det spænder af, og hvordan den færdige monstercomputer performer.

Som altid er der også masser af andre spændende artikler, guides, test og nyheder. Vi tester blandt andet en lækker skærm fra Asus, en stærk netbook fra Lenovo, multimedie-software fra Nero og en budgetvenlig Android-telefon fra HTC. Derudover fortæller vi, hvordan man laver bundkort, og hvordan du stresstester din pc, samt giver dig et væld af spændende nyheder om den nyeste teknologi.

Del denne