Home » Skærm » AOC Q3279VWF [TEST]: Rigtig mange tommer for pengene
AOC Q3279VWF [TEST]: Rigtig mange tommer for pengene

AOC Q3279VWF [TEST]: Rigtig mange tommer for pengene

Share

AOC Q3279VWF måler næsten 32”, men koster kun lidt over to tusind kroner. En glimrende løsning, for den vægter antallet af tommer højere end noget andet

Hvad enten der er tale om tv’er, smartphones eller tablets, går det kun én vej, når det gælder størrelsen på skærmene. Således også for den klassiske computerskærm, som støt vokser sig større. Priserne vokser dog ikke nødvendigvis den samme vej. Det er AOC Q3279VWF et godt bevis på.

Billige tommer

Skærmen måler næsten 31,5” , men med en pris på 2229 kroner, så er vi nede på blot 70 kroner pr. tomme. Det er lidt af et røverkøb. I hvert fald hvis det er antallet af tommer, du vægter højest.

Designet er ikke noget særligt. Rammen er hundrede procent i plast, og der er tale om en relativt tyk skærm. Den ligner et lille tv af den billigere type. Med sit sorte look er den dog ret diskret og vil passe fint ind i de fleste steder.

Se også:  AOC lancerer lynhurtige gaming-skærme til gode priser

Trods størrelsen er den nem at stille op. En enkelt skrue skal drejes på plads for at få foden til at sidde. Et job man nemt klarer ene mand.

Betjeningen foregår med fysiske knapper i bunden af rammen, og som med de fleste andre skærme er det en fnidret og lettere frustrerende oplevelse.

Fornuftigt billede

Til denne pris kan man ikke forvente den fineste billedkvalitet, og det får man da heller ikke.

Der er anvendt et MVA-panel, som nærmer sig IPS-panelerne i egenskaber, uden helt at have samme betragtningsvinkler eller samme renhed i billedet. Kontrasten er dog fornuftig og farvegengivelsen generelt fin.

Opløsningen er QHD, hvilket er ganske generøst for en skærm i denne prisklasse. Med så stort et billede, kombineret med den korte afstand man som bruger sidder fra det, bliver skærmen dog lidt kornet at se på. Men det er til at leve med. Til helt almindelig dagligdags- eller arbejdsbrug leverer skærmen rigeligt det, man har behov for.

Se også:  MSI Optix MAG322CQR [TEST]: Stærk til gaming og action

Grafikeren og den kræsne filmentusiast vil næppe være tilfreds, men burde også vide bedre end at kigge i denne prisklasse. Til gaming kan den til nød gå an, da opdateringshastigheden faktisk er helt udmærket.

Basale forbindelser

Udvalget af tilslutninger er ganske udmærket. Man er godt dækket ind med både analoge og digitale porte. Antallet er dog ikke ligefrem prangende, for der er kun en af hver. Og så får du heller ikke luksus-features som indbyggede højttalere eller USB-porte.

Til prisen er det dog svært at klage. AOC har sat ind de steder, hvor det batter, og lykkes rigtig fint med at skabe en kæmpeskærm til rigtig fornuftig pris.


AOC Q3279VWF
  • Billedkvalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Design
  • Pris
3.5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Billedkvaliteten er ikke verdens bedste, men fin til almindeligt arbejde og dagligdagsopgaver. Man kunne godt have ønsket sig flere porte og et lækrere design, men antallet af tommer og prisen taget i betragtning er AOC’s kæmpeskærm et rigtig godt køb.«

Nøgletal
Pris: 2229 kr.
Skærmstørrelse: 31,5”
Opløsning: 2560 x 1440, 60Hz
Panel: MVA
Betragtningsvinkler: 178º/178º
Lysstyrke: 250 cd/m2
Opdateringshastighed: 5 ms
Tilslutninger: VGA, DVI Dual Link, HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, headset

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOC
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S