Home » Skærm » Buede skærme til billige penge
Buede skærme til billige penge

Buede skærme til billige penge

Share

AOC udvider deres udvalg af gamingskærme med buede begynderskærme, der koster under 1500 kroner

Spillere behøver ikke længere at vælge mellem elegant design, hurtige paneler, nøjagtige farver eller den buede funktioner, der kan skabe bedre indlevelse. Med den nye AOC G1 serie samles alle disse funktioner i ét design.

G1 serien kommer i et helt nyt design. Alle modeller har et 3-sidet kantløst design, der er meget kompakt og gør et set-up af flere skærme ukompliceret. To af skærmene i den nye serie (C24G1 og C27G1) er også udstyret med en ergonomisk fod med 130 mm højdejustering og -35°/+35° drejefunktion, så spillere kan optimere visningspositionen.

Lev dig ind i spillet

Skærmene er buet med en meget lille radius på 1500R (for C24G1) eller 1800R (for C27G1 og C32G1), så man bliver indfanget i spiloplevelsen.

Alle tre modeller er udstyret med AMD’s FreeSync teknologi, der synkroniserer GPU’en med skærmen, så billederne vises så snart de er klar, hvilket reducerer input-lag og de rystelser, der skabes af V-Sync, hvilket kan reducere forstyrrelser skabt af forkerte sammensatte billeder. En opdateringshastighed på 144 Hz og responstid på 1ms (1ms MPRT hvis det ønskes kan den justeres til 4ms GtG) sikrer følelsen af at være “forbundet” i spillet ved markant at reducere bevægelsesslør.

Se også:  MSI Optix MAG322CQR [TEST]: Stærk til gaming og action

G1 serien har meget lavt input lag, hvilket betyder, at brugerens handlinger, på baggrund af input enheder, oversættes til visuel feedback uden forsinkelser skabt af skærmens interne bearbejdning.

Bedre sigte

AOC Game Color ændrer farvemætningen for bedre grå farver og detaljer i billedet. Mens brugerne fuldt ud kan tilpasse farverne, pixel overdrive og forskellige andre indstillinger, så kan de også gemmes i tre forskellige forudindstillinger. G1’s Game Mode indstilling har foruddefinerede FPS, Racing og RTS indstillinger for mere behagelige funktioner tilpasset forskellige spil.

Gamere, der har spillet i mange år, kan huske de dage, hvor de markerede centrum af skærmen med en tusch eller et klistermærke. Nu er denne funktion indbygget i skærmen. AOC’s “Dial Point” hjælper spillere med at placere sigtekornet, så FPS spillere bedre og lettere kan sigte.

Se også:  PC-skærme i storformat [TEST]: Kom op i format
Præcision og hastighed

G1 seriens VA paneler kombinerer og forbedrer de bedste funktioner fra TN og IPS paneler. Visningsvinklerne på skærmene i G1 serien er på lige fod med de almindelige IPS paneler (178/178), og den hurtige 144 Hz, 1 ms paneler der matcher nuværende TN paneler, med meget bedre farvepræcision og visningsvinkler. Derudover kan VA panelerne prale af 2-3 gange større kontrast.

AOC’s Low Blue Mode reducerer skadeligt, kortbølget blåt lys, mens AOC’s Flicker-Free teknologi justerer baggrundsbelysning DC (Direct Current) i stedet for PWM (Pulse Width Modulation) for mere behageligt brug.

Tilslutningerne inkluderer 2 x HDMI, DisplayPort og VGA.

Den buede 23.6” C24G1 og buede 27” C27G1 vil være tilgængeligt til juli med vejledende priser på henholdsvis 1.479 kroner og 1.849 kroner.

Den større 32” C32G1 forventes at være tilgængelig til august til en vejledende pris på 3.069 kroner.


TAGS
AOC
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S