Home » Gaming & Konsoller » Ny skærm til den kompromisløse gamer
Ny skærm til den kompromisløse gamer

Ny skærm til den kompromisløse gamer

Share

Fjendens mindste bevægelse registreres øjeblikkeligt med denne nye, ret dyre og ret kompromisløse gamingskærm

Inden for gaming findes der to spillertyper: os, der bare gamer for sjov på det udstyr, vi tilfældigvis har mellem hænderne – og den kompromisløse gamer, for hvem selv det næstbedste blot kalder på næserynken.

Til den sidste, kompromisløse e-sports-gruppe har AOC udviklet en ny skærm, der ikke giver fjenden en chance for at udnytte dårlig opløsning og lav responstid til at skjule sig.

AOC Agon AG273QZ på 27 tommer har en opdateringshastighed på 240 Hz, en ekstremt lav responstid på 0,5 ms (MPRT) og en superskarp QHD-opløsning på 2560 x 1440 pixels. Den er hermed i sin helt egen e-sportsliga sammenlignet med mange konkurrerende 240 Hz Full HD-modeller.

Høj lysstyrke

AG273QZ er udstyret med et TN-panel med en maksimal lysstyrke på 400 nits. Den har AMD FreeSync Premium Pro og understøtter VESA DisplayHDR 400-standarden.

Spil og film, som understøtter HDR, kan vises med et flot lysniveau, og panelet har en bred farvegamut (126,4 % sRGB, 93,7 % AdobeRGB), som ifølge producenten er tættere på den virkelige verden end nogensinde før.

AG273QZ er udstyret med et bærehåndtag, holdere til headsets på hver side og har en ergonomisk fod med højdejustering samt tilt og swivel.

Dertil kommer indbygget flicker-free-teknologi og Low Blue Light-indstilling, som skåner den udholdne gamers øjne under lange spilsessioner.

Ekstrafunktioner inkluderer AOC Game Color, AOC Shadow Control og seks spilindstillinger (hvoraf de tre kan tilpasses af brugeren), en ny, opdateret OSD-brugerflade og ny OSD-software, forklarer AOD.

AOC AGON AG273QZ er på markedet nu til en vejledende pris på 5749 kr.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S