AOC Agon AG251FZ [TEST]: Lynhurtig skærm til gameren

AOC Agon AG251FZ [TEST]: Lynhurtig skærm til gameren

Share

AOC’s AGON AG251FZ er en 24,5” LCD-skærm med full HD skabt til fartglade gamere 

I disse tider med 4K 40”-tv’er, der koster under 4000 kroner, virker denne skærm dyr. Det ser endnu værre ud, når du bemærker, at denne skærm bruger den billige TN-panelteknologi i stedet for de dyrere IPS og VA-alternativer. Men det er nu ikke helt skidt altsammen.

Det kræver nemlig ret meget at køre de nyeste spil i højeste opløsning i 4K eller endda 1440p, og det er næsten umuligt at nå noget nær 240fps selv med det stærkeste grafik-hardware. Derfor giver det mening, når man vil have hurtig gaming, at bruge den hurtigste skærmteknologi – selvom det har andre mangler.

Se også:  Spil som i de gode gamle dage

Tilføj nogle gaming-venlige dikkedarer som en lowinput lag-indstilling og understøttelse for FreeSync, og AOC’s skærm ser mere tiltalende ud – selv til prisen. Men hvor god er den? Denne TN-skærm er en af de bedre, vi har set.

Farve og kontrast er så gode, som det kan blive i denne panel-type, selvom den stadig ikke kan konkurrere med de bedre IPS og VA-skærme. Opdateringshastigheden er sindssyg høj, og du får seriøst hurtig pixelrespons samt en hæderlig billedkvalitet. Men IPS- og VA-paneler ser stadig flottere ud, og skærmen er ikke billig.

AOC AGON AG251FZ

Sammenfatning

Pris: 3500 kroner

3.5
Her er den bedste dagspris på AOC AG251FZ 24.5"
Del denne