Home » Mobiltelefon » Android i mellemklassen
Android i mellemklassen

Android i mellemklassen

Share

Sony har snittet en ganske habil Android-smartphone, der dog virker en kende anonym

Sony Xperia S var Sonys første mobil uden Ericsson-brandet, og lillesøsteren Xperia P følger tydeligvis tæt i storesøsteren Xperia S’ fodspor.

Xperia P er ikke en high end-mobil som Xperia S, men designmæssigt følger de tæt op ad hinanden. Xperia P har arvet Sonys særegne design med den unikke gennemsigtige kontrol-bar næsten nederst på mobilen. Designet går også igen på et andet nyt Xperia-medlem – Xperia U. En af ankerne, jeg havde ved designet på Xperia S, var netop den gennemsigtige kontrol-bar, hvor man skulle ramme en lille prik for at styre ”tilbage”, ”hjem” og ”menu”, men det har Sony rettet på P-modellen. Her er ingen prik, du skal ramme, men blot ikonerne, og jeg oplevede heldigvis ingen gentagne tryk som på S.

Se også:  Sådan bliver Android 12: Her er de 10 fedeste funktioner

Xperia P har endnu ikke fået Ice Cream Sandwich, men kommer med 2.3.7 (Gingerbread), og du kan placere widgets, programmer og endda mapper på de fem hjemmeskærme. Kniber du på skærmen, får du et overblik over alle de widgets, du har kørende på de fem skærme.

Generelt set fungerer mobilen godt, og selvom den ikke når op på Android-frontløbere som Galaxy S III, fik vi en god og stabil hverdagsoplevelse. En opdatering til Ice Cream Sandwich 4.0 skulle dog være på vej til mobilen.

Sony (og Ericsson)-mobiler har ofte leveret et godt kamera, og det er ingen undtagelse med Xperia P, der har 8 megapixels og et væld af indstillinger. Billederne bliver skarpe og klare, og så har Sony endda forkælet os med en
kameraknap – tak! I pressemeddelelsen slår Sony på Xperia P’s særlige skærm, der skulle være den klareste på markedet og være god under solrige forhold. Vi havde dog heller ikke problemer med sol på skærmen (da vi endelig fandt lidt).

Se også:  Kompakt mediemobil fra Sony - Xperia 5 II har vilde specs til fornuftig pris

Det er svært at finde på noget rigtig dårligt at sige om Sony Xperia P, ud over at du er frataget muligheden for at putte mere hukommelse i end de 16 GB, mobilen byder på. I bund og grund er det en ganske udmærket mellemklassemobil, der leverer en fin ydelse, gode billeder, men ikke for alvor skiller sig ud fra mængden eller byder på særlige funktioner.


Sony Xperia P
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Android
TechLife
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S