Home » Software » Android 3.0 Honeycomb: Her er, hvad du får
Android 3.0 Honeycomb: Her er, hvad du får

Android 3.0 Honeycomb: Her er, hvad du får

Share

Honeycomb er styresystemet til den næste generation af tablets. Her er de 10 vigtigste egenskaber i version 3.0 af Googles populære Android-system

Android 3.0 – eller Honeycomb – som det også kaldes, er designet specifikt til tablets. Det betyder, at du får en helt ny brugergrænsefladen og en masse andre spændende funktioner. Her er de 10 vigtigste nyheder:

1. 3D-grafik

3D er ikke til at komme uden om i disse dage, og Google er da også hoppet med på bølgen i Android 3.0. Honeycomb giver således mulighed for at afvikle apps i 3D, hvilket hænger meget godt sammen med, at Nvidia er på vej med Tegra 2-processorer til tablets, som er gearet til 3D.

2. Tablet-optimeret brugergrænseflade

De nuværende versioner af Android er designet til mobiler med skærme på maksimum 4”. Derfor har det været nødvendigt at skalere brugergrænsefladen op, når Android er blevet brugt i tablets. Med Honeycomb har Google taget problematikken til efterretning og designet brugergrænsefladen specifikt til tablets. I udseende er den ikke milevidt fra det velkendte look i nuværende Android-systemer, men der er lavet små justeringer i startskærm og menuer, som gør det langt bedre egnet til tablets.

3. Multi-tasking bliver en leg

Med dual core-Android-tablets lige på trapperne er der rigeligt overskud til multi-tasking. Honeycomb giver midlerne til at give los og bruge masser af apps på én gang. Den nye “app launcher”, som altid befinder sig på skærmen, viser de seneste apps, du har brugt, og den tilstand, du efterlod dem i, så du hurtigt kan skifte fra den ene til den anden og fortsætte, hvor du slap.

Se også:  Halvårlig Windows-opdatering på vej – hvad kan du forvente?

4. Tablet-venligt tastaur

I Android 3.0 har Google har ikke blot opskaleret tastaturet fra de ældre versioner, men modificeret det specifikt til tablets. Tasterne er blevet redesignet og omrokeret, så indtastning bliver mere naturlig i forhold til tablet-computerens format. Der er også tilføjet en ”tab”-knap, som skubber oplevelsen mere i retning et almindeligt keyboard end en mobil.

5. Bedre copy-paste

Nuværende Android-systemer tillader ikke copy-paste, men i Honeycomb får du mulighed for at markere et ord med en enkelt berøring og vælge, om du vil kopiere, indsætte, klippe, dele eller søge på nettet efter ordet.

6. Bedre WiFi og bluetooth

Android 3.0 vil være bedre til at scanne for WiFi-forbindelser og formindsker således tiden, det tager at koble på det trådløse net. Bluetooth-funktionaliteten bliver også bedre, så din tablet kan tale med flere forskellige apparater.

7. Udvidet websurfing

Googles Chrome-browser har det allerede indbygget, så derfor virker det helt naturligt, at du nu også får lov at surfe anonymt i Honeycombs web-browser, der også giver dig mulighed for at åbne flere tabs på en gang. Du vil desuden kunne synkronisere bogmærker og indstillinger med Chrome, når du er logget på din Google-konto.

Se også:  Sådan bliver Android 12: Her er de 10 fedeste funktioner

8. Understøttelse af gamle apps

Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du vil kunne bruge alle de mange apps, der allerede er udviklet til Android. Selvom de er designet til mindre skærme, kræver det ikke andet, end at udvikleren smider et lille stykke kode ind, som gør det muligt at bruge dem på Honeycomb.

9. Overskuelig indbakke

Android 3.0 gør det nemmere at holde styr på din indbakke. Ligesom på iPad vil e-mails have to faner, og det vil være muligt at vælge flere ad gangen, så du hurtigt kan flytte eller slette en hel stak. Vedhæftelser kan desuden synkroniseres med tablet-pc’en, så du kan se dem senere.

10. Interaktive widgets

Widgets i Android 3.0 vil ikke længere bare være passive tjenester, der giver dig en strøm af informationer, som du ingen kontrol har over. I Honeycomb kan du bladre igennem 3D-stakke og lister over de tidligere informationer.

Vil du med dine egne øjne se, hvad Android 3.0 Honeycomb er i stand til, så tag et kig på denne video, som Google har kreeret:


TAGS
Android
Honeycomb
styresystem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S