Home » Internet » Analyse: Bitcoin er stadig kryptomarkedets altoverskyggende valuta
Analyse: Bitcoin er stadig kryptomarkedets altoverskyggende valuta

Analyse: Bitcoin er stadig kryptomarkedets altoverskyggende valuta

Share

Mange formoder, at Bitcoin snart bliver overhalet som den mest værdifulde kryptovalutaer. Bettercoins, en Danmarks største handelssider for Bitcoins, har foretaget en analyse, for at se om der er noget om sagen

De fleste kender kun Bitcoins, men der findes nu over 1.500 forskellige kryptovalutaer på verdensplan.

Bitcoin er fortsat den største kryptovaluta målt på samlet markedsværdi, men mange formoder, at den snart vil blive overhalet af nyere kryptovalutaer, heriblandt Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple og mange flere.

“Vi får ofte spørgsmålet: “Vil Bitcoins fortsat være den største i fremtiden?”. Det kan vi reelt ikke svare på, da ingen ved det”, siger Mads Eberhardt, stifter af Bettercoins.

Sammen med resten af holdet satte han sig for for at finde ud af, hvor meget af kryptomarkedet, Bitcoin reelt har indflydelse på, for dermed at få et billede af, om Bitcoin har en fremtid blandt de over 1.500 andre kryptovalutaer.

Se også:  Truer kvantecomputeren bitcoin og de andre kryptovalutaer?
Fire kursfald analyseret

4 væsentlige kursfald for Bitcoin i indeværende år blev analyseret. Et væsentligt kursfald er betragtet som et kursfald, der overstiger 10% henover et givent døgn.

Eksempel: Bitcoin kursen falder den 10. juni med 11,21% henover døgnet, fra kl. 00:01 til kl. 23:59.

Da de 4 væsentlige kursfald for Bitcoin var udpeget, analyserede Bettercoins de selvsamme døgn for de 5 største af de alternative kryptovalutaer, hvilke tæller Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, EOS og Litecoin.

På den måde kunne det ses, hvordan kursfaldet for Bitcoin påvirkede de 5 resterende kryptovalutaer.

Analysen er foretaget udfra de gældende kurser på CoinMarketCap.com, som udregner kursen udfra et gennemsnit fra samtlige af verdens kryptovalutabørser. Kursen er opgivet i amerikanske dollar.

Analyse over kursfalde hos Bitcoin og vigtigste alternative kryptovalutaer.

Analyse over kursfald hos Bitcoin og vigtigste alternative kryptovalutaer.

Størst tiltro til Bitcoins

Bettercoins fandt frem til, at kursfaldet for Bitcoin har en stor effekt på det resterende marked. Det ses ved, at kursen for disse resterende 5 kryptovalutaer falder mere – eller sågar væsentligt mere – end Bitcoin-kursen, til trods for, at sidstnævnte falder betragteligt i det givne døgn.

Se også:  Menneskeligt set: Kryptiske valutaer

“Det ses, at markedet betragter Bitcoin som værende “safe harbour”, når markedet mister tiltroen til kryptomarkedet, idet at den oplever de mindste kursfald i disse tilfælde. Det kan betyde, at det fortsat er Bitcoin, som markedet har størst tiltro til”, forklarer Mads Eberhardt, og fortsætter: “Det er et sundhedstegn for Bitcoin, da det viser, at markedet fortsat tror mere på Bitcoin end på alternative kryptovalutaer.”


TAGS
Bettercoins
Bitcoins
kryptovaluta

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S