Home » Mp3/videoafspiller » Anakronisme til løbetræningen
Anakronisme til løbetræningen

Anakronisme til løbetræningen

Share

Apple har gjort iPod Nano’en til sportsudøverens bedste ven, men tiden er ved at løbe fra den engang så ikoniske afspiller

Skal man dømme efter, hvor ofte Apple ændrer drastisk på designet på nano’en, så ved Apple ikke helt, hvad de skal stille op med den engang så ikoniske musikafspiller. Det seneste bud fra æblefarmen er, at iPod nano skal være sportsudøverens bedste ven.

Sidste års nano-model fik ros for at være lille. Til gengæld kunne den udelukkende betjenes via den trykfølsomme skærm, og det gjorde den næsten umulig at bruge på løbeturen eller i træningscentret. Den fejl har Apple rettet op på i år ved at tilføje fysiske knapper – volumen op og ned samt start/pause.

Samtidig har Apple tilføjet en Bluetooth-forbindelse, så du kan streame musikken trådløst til hovedtelefonerne. Læg dertil, at nano har skridttæller og understøtter Nike+ (der kan kommunikere med pulsmåler via Bluetooth og holde styr på løbeturene via nikeplus.com, red.), så har du en frem-ragende musikafspiller til motionsbrug.

I en verden, hvor alt er koblet op mod nettet og skyen, virker Apples nye iPod nano dog som lidt af en anakronisme. Den har ikke trådløs adgang til nettet. Vil man lytte til musik på nano, må man først downloade musikfiler til sin computer, tilslutte nano via et kabel og overføre musikfilerne. Det samme gælder for billeder og video.

Det er, med andre ord, en god gammeldags MP3-afspiller, fra en verden, vi forlod, da vi fik adgang til Spotify og andre streamingstjenester.

Selv designet ser, i denne T3’ers øjne, lidt bedaget ud. Der er nærmest legetøj over de kække farver og runde ikoner. Men det er en smagssag. Personligt ville jeg lægge 300 kroner mere og snuppe den mindste iPod touch i stedet.


Apple iPod Nano (2012)
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
ipod nano
iTunes
TechLife
træning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S