Home » Byg selv » AMD vs. Intel: Hvilken er den bedste platform for din pc?
AMD vs. Intel: Hvilken er den bedste platform for din pc?

AMD vs. Intel: Hvilken er den bedste platform for din pc?

Share

To meget forskellige systemer og to forskellige anmeldere dykker sammen ned i denne dyst mellem arbejdsstationer

Vi har tidligere fortalt, hvor vigtig Ryzen er for udviklingen af processorer. Uden den ville Intels prisstigninger sandsynligvis være fortsat i den nærmeste fremtid, og AMD ville være blevet reduceret til en fodnote i computerhistorien. På godt og ondt har Ryzen ændret alting, og Intels laboratorier har fået et incitament til at fortsætte udviklingen med antallet af kerner og chipdesign. Vi har atter fået valgmuligheder i en branche, der ellers var stagneret, når det gælder beslutningsprocessen.

Nu er systemspecifikationer ikke udelukkende knyttet til, hvor mange penge man vil bruge på en Intel-chip; nu gælder det om at vælge den cpu, der passer bedst til ens behov.

Se også:  Guide: Byg den perfekte gaming-pc

Læs også: Processorer [STORTEST]: Cpu’er, der sætter fart i din pc

De fleste multithreading-professionelle overvejer Ryzen, fordi den er billig og alsidig, men spørgsmålet er, om der er belæg for de fanfarer, den foreløbig har været genstand for i arbejdsstation-miljøet. Vi ved, hvad situationen er med vores syntetiske benchmarks og ved gaming, men hvad med afprøvning i den virkelige verden? Hvad med de situationer, der for alvor betyder noget?

Gaming kan være meget godt, men det er i 3D-værkstederne, i VR-laboratorierne, i fotomanipulations-bunkerne og i videoredigerings-kraftværkerne, at disse processorer skal vise deres værd.

Alt dette udløste en heftig diskussion på redaktionen. For at lægge låg på skænderierne bad vores chefredaktør os om at tage os sammen og afgøre sagen på ægte Alt om DATA-maner med en tvekamp. På den ene side Intel, på den anden AMD. Ingen økonomiske begrænsninger, intet pjat, blot et rent, fair og afbalanceret slag mellem processor, chipsæt og gpu-type. Et slag, der skal afgøre, hvilken platform der er den bedste standard for arbejdsstationer.

Se også:  Den ultimative guide til væske-køling

Her er reglerne: Lageret skal være det samme for hvert system, men der er frit valg, når det gælder processor, hukommelse, bundkort, gpu og køling. Vi har naturligvis frie hænder til at lege med systemet, herunder overclocking og hukommelsesfrekvens. Når begge systemer er færdige, er tiden inde til at teste de to giganter og gøre en ende på diskussionerne.

 

1 2 3 4Næste

TAGS
AMD
Byg din egen pc
byg selv
intel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S