Home » Byg selv » AMD vs Intel: Byg en pc med integreret grafik – men hvilken motor er bedst?
AMD vs Intel: Byg en pc med integreret grafik – men hvilken motor er bedst?

AMD vs Intel: Byg en pc med integreret grafik – men hvilken motor er bedst?

Share
1 TB Western Digital Black SN750 PCIe 3.0 M.2 SSD: 1000 kr.

Denne Western Digital SN750 er en fiks ssd med et design, der passer til de fleste pc-projekter, og køleren sidder fint på vores bundkort. Den bør forkorte indlæsningstider, forbedre den generelle ydelse og bane vejen for en solid 1080p-oplevelse. Den fordobler lagertætheden i forhold til den forrige generation med NAND-teknologi.

Denne ssd er også strålende sammen med WD_BLACK SSD Dashboard, fordi den giver mulighed for at optimere ydelsen med gamingtilstanden. Den frakobler low power-tilstand på ssd’en og sikrer, at den kører på fuld kraft. Med sekventielle læsehastigheder på 3470 MB/sek og skrive-hastigheder på 3000 MB/sek er den kvik.

16 GB (2 x 8 GB) Crucial Ballistix @ 3600 CL16: 650 kr.

Der er altid et væld af ram-blokke at vælge imellem, når man bygger en pc. Ram-hastighed var vores hovedprioritet, for det betyder mere for AMD-cpu’er end for Intel-chips.

Se også:  Cpu-krig: Intel slår tilbage mod Apple

AMD-cpu’er har en tophastighed på 3733 MHz, og vi kunne overveje at bruge dem her. Imidlertid kører disse Crucial Ballistix DDR4-blokke med 3600 MHz. 16 GB er en god mængde, men det kan man altid forøge.

Prisen påvirkede os – under 750 kroner er passende for blokke med denne hastighed. Det er ikke det mest spændende valg, men vi satser ikke på det æstetiske. Rgb er altid en mulighed, men hvis man vil nedtone det hele en lille smule, er dette sorte Crucial Ballistix hukommelsessæt et godt valg.

Phanteks Eclipse P400A: 650 kr.

Dette kulsorte ATX mid-tower-kabinet fra Phanteks er et fremragende valg til dette projekt og til mange andre projekter. Med sit vinklede frontpanel ser kabinettet godt ud, og det har adgang til masser af luftgennemstrømning.

Se også:  Ekstremt hurtige AMD-processorer til de allertungeste opgaver

Den forreste I/O rummer to USB 3.0-porte, et stik til mikrofon og hovedtelefoner, en resetknap og en ventilatorkontrol med tre hastigheder. Man kan se på dette kabinet, at det er konstrueret med tanke på god luftudskiftning.

Det har to ventilatorer på 120 mm, og der er plads nok til seks 120 mm-ventilatorer, hvis man har lyst til at se pc’en lette. Det understøtter ATX, Micro-ATX, Mini-ITX og E-ATX – der er ikke noget i vejen med kompatibiliteten. Føj hertil fremragende kabelføring. Det er svært at finde noget at gøre vrøvl over med dette kabinet.

TAGS
AMD
byg selv-computer
intel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S