Home » Byg selv » AMD vs Intel: Byg en pc med integreret grafik – men hvilken motor er bedst?
AMD vs Intel: Byg en pc med integreret grafik – men hvilken motor er bedst?

AMD vs Intel: Byg en pc med integreret grafik – men hvilken motor er bedst?

Share
4 Så ti dog stille

Når drevet er på plads, går vi videre til DDR4. Vi løsner clipsene i hver ende af de slots, der skal bruges (modstående slots), og sætter så forsigtigt dimm’erne på plads, idet vi husker at line hakket på bunden af dimm’en op med hakket i vores slot. Og så skal vi videre til køleren.

Be quiet!’s formgivning er altid upåklagelig, når det gælder om at levere rigelig køling iklædt masser af stil, og TF 2 er ingen undtagelse. Med denne køler følger to ventilatorer (selvom vi kun installerer den ene), og den er relativt nem at montere.

Vi tager Intel-bagpladen og beslagene, indsætter afstandsskruerne, skyder pladen gennem bundkortet, anbringer de to små bøjler på den anden side (og husker plastik-afstandsstykkerne).

Vi kommer en klat varmepasta på processoren, sætter køleren ovenpå, liner den op med skruehullerne i bøjlerne og skruer den fast med en skruetrækker.

Se også:  Intel vil generobre chip-tronen med nye processor-generationer
5 ren installation

Den næste opgave var at installere bundkortet inden i kabinettet. Vi skal indrømme, at vi fik et problem her. Kabinettet er blevet brugt for et års tid siden.

Det betød desværre, at tilbehørsæsken var væk, da vi skulle i gang med at bygge. Efter en hurtig jagt gennem AODs hardwarelager fandt vi en Phanteks-sortimentsæske med netop de skruer, vi skulle bruge til at skrue bundkortet på plads.

Vi lægger kabinettet på siden, liner bundkortet op med afstandsstykkerne og skruer det på plads med de korrekte skruer. Hvis man har tænkt sig at flytte meget rundt på maskinen, skal man huske at installere alle skruerne. Men hvis man blot skal blive hjemme, kan man nøjes med fire-fem skruer – det burde ikke være noget problem.

Se også:  Chip-krise: Nu skal der gang i den europæiske halvleder-produktion
6 Vigtig ventilation

Vi har sprunget et skridt over rent visuelt, nemlig installation af strømforsyningen. Kort sagt skruer vi psu’en fast bagest i kabinettet, fører kablerne gennem det og slutter dem til. I dette tilfælde skal vi have 24-pin-mobostrømmen til højre, 8-pin-EPS-strøm (eller cpu-strøm) øverst til venstre og SATA-strøm bagtil til rgb-ventilatorerne.

Så installerer vi vores forreste I/O-stik, idet vi i bundkortets manual finder den korrekte position for vores pins. Nu videre til ventilatoren, og det kan være tricky. Vi sætter to metalclips på ventilatorens sider, anbringer den over køleren og spænder forsigtigt clipsene omkring køleren.

Det holder ventilatoren på plads, og selvom det ikke er den mest elegante løsning, hæmmer den ikke luftstrømmen. Når det er gjort, slutter man ventilatorkablet til cpu-ventilatorkablets stik på kortet, og så er vi færdige.

TAGS
AMD
byg selv-computer
intel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S