AMD Ryzen 7 1700 [TEST]: Et billigt kraftværk til din pc

AMD Ryzen 7 1700 [TEST]: Et billigt kraftværk til din pc

Share

Ryzen 7 1700 er den ottekerne-chip fra AMD, der har den laveste clockhastighed. Men blot det, at man til en lavere pris kan få så stærk en processor med alle de samme funktioner som hos flagskibet 1800X, gør den til en fristende mulighed.

Hvis du ønsker dig en processor med rå styrke, multi-kerne-kraft, når det gælder, og gode gaming-egenskaber, er denne chip det ideelle valg. Den bliver kun overgået af Ryzen 7 1800X i vores Handbrake-videokodetest og i Cinebench-multithread-benchmark.
På trods af de lave clockhastigheder (basis 3,0 GHz, boost 3,7 GHz) er den lige i hælene på hurtigere processorer til gaming. Den var faktisk den hurtigste af AMD-processorerne til The Witcher 3.

Se også:  AMD Ryzen Mobile vs. Intel 8th Gen Mobile [TEST]: Hvilken mobilprocessor er bedst?

Hvis du overvejer at købe en gamingskærm på 240 Hz, er sagen en anden. Du vil opleve endnu større forskel ved så høje framerates, og derfor bør du satse på en processor med højere clockfrekvens. Men så er der jo overclocking. Vi ramte 4 GHz, og det resulterede i en ydelse, der var tæt på 1800X. Strømforbruget steg til 40 W, men det er stadig imponerende for en processor til den prisklasse.

1700 er måske den store overraskelse i Ryzen-serien: Den er et kraftværk af en processor til en meget lav pris.

AMD Ryzen 7 1700

Sammenfatning

Pris: 2600 kr.

4.5
Del denne