Home » Processor » AMD indtager tablet-markedet
AMD indtager tablet-markedet

AMD indtager tablet-markedet

Share

AMD vil ind på markedet for tablet-pc’er og er nu klar med en Fusion-processor, der kan levere kræfter til de små maskiner

Der bliver rystet godt og grundigt op i processormarkedet i disse tider. Magtbalancen rykkes, efterhånden som de helt små apparater som mobiler og tablets overtager mere og mere af vores computerforbrug.

Hvor Intel og AMD før sad nærmest enerådigt på markedet, tager producenter som ARM og Qualcomm nu større og større bidder, da de er længere fremme i forhold til de helt små processorer.

Både Intel og AMD har dog sat sig for, at de også vil være med på legen, og har begge annonceret processorer til de små mobile enheder.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G [TEST]: Suveræn tablet til billigere penge

I 2012 skal AMD således være klar med sin Wichita-processor, som er specifikt designet til mobiler og tablets. Inden da får vi imidlertid C-50-processoren, som bygger på AMD’s nyligt lancerede Fusion-teknologi, men er presset ned på et strømforbrug på blot 5W, således at den er egnet til tablets.

C-50 har desuden indbygget Radeon HD-grafik. De første apparater, vi kan forvente at finde dem i, er Windows-tablets fra Acer. Hvornår de så er på markedet, melder historien ikke noget om.


TAGS
AMD
Fusion
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S