Home » Skærm » Ambiglow giver større 3D-billede
Ambiglow giver større 3D-billede

Ambiglow giver større 3D-billede

Share

Den nye 3D-monitor fra Philips har Ambiglow-teknologi, som giver 3D-billeder, der virker større end skærmens 27 tommer

Philips Gioco 278G4 har en velvoksen størrelse på 27″, men billeder udvides takket være et lysskær bag på monitoren, der matcher billederne på skærmen og visuelt forstørrer den, så brugeren får den rette, intense 3D-oplevelse.

Monitorens højhastighedsprocessor analyserer billedindholdet og tilpasser både farven og lysstyrken af lysskæret bag på monitoren, så det matcher til skærmens billeder.

Hvis man ønsker en ægte biografoplevelse, er et mørkt rum at foretrække, når man bruger sin skærm. Men at se film og spille i mørke får pupillerne til at udvide sig og trække sig sammen som reaktion på de skiftende billedsekvenser. Med funktionen Smart Bias-belysning på den nye Gioco-monitor udbedres dette. Funktionen kombinerer optimal billedkvalitet med en behagelig synsoplevelse ved at udsende et omkransende, blødt, hvidt og statisk lys på 6.500k, der lyser væggen op bag skærmen. Dette konstante lys reducerer belastningen af øjnene ved at udligne det skiftende skær fra skærmens billeder – vel at mærke uden at mindske kvaliteten på farver og skærmindhold.

Se også:  Philips Fidelio L3 [TEST]: Ægte hi-fi på farten

For at skabe skarpe billeder er Philips Gioco 278G4 udstyret med den seneste ips-teknologi, AH-IPS. Den jævne farvetemperatur garanterer skarpe billeder samt en dynamisk farvegengivelse og en ekstrabred betragtningsvinkel.

Philips Gioco 3D-monitoren har hdmi-forbindelse og indbygget usb 3.0-hub. Når monitoren modtager 3D-signal, skifter den automatisk til 3D-mode og er klar til brug med det samme. Derudover er de medfølgende letvægts-3D-briller nemme at bruge og kræver hverken kabler eller batterier.

Philips Gioco 278G4DHSD vil være til salg i de danske butikker fra december til en vejledende pris på 2.975 kroner. En 2D-version af monitoren (Philips Gioco 278C4QHSN med Ambiglow, uden usb-hub) er til salg på det danske marked nu.

[pt id=’2024746′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Philips Gioco 278G4.”‘]

Philips Gioco 278G4.


TAGS
3D
ambiglow
ambilight
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S