• Home »
  • Hi-Fi »
  • Amazon Echo [TEST]: Ikke perfekt – men god fornyelse og fin pris
Amazon Echo [TEST]: Ikke perfekt – men god fornyelse og fin pris

Amazon Echo [TEST]: Ikke perfekt – men god fornyelse og fin pris

Share

Amazons anden generation af Echo har fornyet sig i det ydre. Den har få kanterne slebet af, har fået taget lidt af højden og er blevet svøbt i et diskret klæde, sandsynligvis for at den ikke skal skille sig ud som en truende sort hightech-monolit i hjørnet af en gennemsnitlig stue.

Den fås også beklædt med træ, hvis du foretrækker eg og valnød. Den fås også i metal. Udgaven uden klæde koster en smule mere.

Lyddelen er blevet totalt moderniseret med en ny, nedadrettet subwoofer og en dedikeret diskant – det hele udstyret med Dolby-processorer. Højttaleren leverer behagelig lyd med en anstændig bas og klare, talte stemmer. Ved både høje og lave lydstyrker er lyden mere afbalanceret og rig, end man kunne forvente af en højttaler til den pris.

Se også:  Datatids testredaktør har et af Danmarks vildeste anlæg

Dette er en bedre Echo end dens forgænger. Den er ikke fejlfri – skønt den allerede udmærkede mikrofonopsætning har fået både hardware- og software-opgradering. Af og til har Alexa tendens til at ignorere kommandoer, der bliver givet i et støjende miljø, især hvis Echo er skruet op for fuld styrke, eller du hæver din stemme en smule.

Det ville også være at foretrække, at volumenknappen havde flere indstillingsmuligheder end de 10, der er på denne udgave. Desuden betyder det forhold, at du ikke kan tilkoble andre enheder, at du udelukkende kan streame til den.

Kort sagt en bedre (og tilmed billigere) Echo. Men hvis du er fanatisk tilhænger af det smarte hjem, er det nok bedre at satse på Echo Plus.

Se også:  Multirumshøjttalere [TEST]: Smarte højttalere bryder rammerne
Amazon Echo
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Pris: 1000 kr.

3.5
Her er den bedste dagspris på Netgear Nighthawk X6 (R8000)
Del denne