Amazon Echo Plus [TEST]: En lille børnesygdom – men ellers svær at slå

Amazon Echo Plus [TEST]: En lille børnesygdom – men ellers svær at slå

Share

Den øverste ende af Amazons Echo-linje holder sig nærmere til det oprindelige Echo-design, i hvert fald udvendigt. Højttaleren fås i dragende sort, industrielt sølv eller den hvide overflade, der kendes fra husholdningsmaskiner.

Den velvoksne cylinder har beholdt sin forgængers størrelse og hullede højtalergitter. Lydstyrken kontrolleres ved at spørge Alexa pænt (på engelsk) om at indstille sig til et specifikt niveau eller ved at dreje på den justerbare halskrave øverst på højttaleren.

Som sin mere brede fælle har den nye højttaler Dolby-baserede højttaerenheder, og denne højttalers størrelse sikrer en noget større og mere resonant lyd, til trods for at de to højttalere har identisk lydhardware.

Se også:  Smartphones mister terræn til virtuelle assistenter

Echo Plus er dog meget mere end en intelligent højttaler. Amazon har tilføjet Zigbee-support, hvilket betyder, at Echo Plus er at betragte som en central styringsenhed, der kontrollerer dine smart-enheder direkte i stedet for at benytte deres egne styringsenheder. Dette skulle (hvis dine enheder er kompatible, hvilket mange er) simplificere styringen betragteligt og sætte hastigheden op.

Alexa-appen snuser automatisk rundt i dit hjem for finde det relevante udstyr, så det er nemt at sætte op. I hvert fald i teorien: I realiteten føles denne funktion noget ustabil lige for tiden. Vi vil dog vædde på, at den vil blive forbedret,
efterhånden som Echo Plus bliver ældre. Når børnesygdommen med den centrale styring er kureret, bliver denne højttaler ikke nem at slå.

Se også:  B&W PX [TEST]: Aktiv støjreduktion på første klasse
Amazon Echo Plus
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Pris: 1800 kr.

4
Del denne