Home » Underholdning » Smart app: Afspil dvd’er i Windows 8
Smart app: Afspil dvd’er i Windows 8

Smart app: Afspil dvd’er i Windows 8

Share

Omdan din Windows 8-enhed til det ultimative mediecenter

Din Windows 8-enhed er født med mange smarte funktioner, men ved at tilføje programmet PowerDVD Mobile kan du fuldstændig ændre den måde, du bruger dine mediefiler på. Programmet fungerer som et kraftfuld mediecenter, der kan spille en bred vifte af filer. Men programmet ligger også i den dyrere ende på Windows Store, nemlig 95 kroner.

Fordelen er, at du kan afspille alle de filer, som normalt skal hentes på en dvd– eller et Blu-ray-drev. Modsat Windows 7 skal du endda betale ekstra for at få afspilningsfunktionen i Windows 8. Da Micro-soft ikke ser den store fremtid i de fysiske drev, leveres mange Windows 8-enheder i stedet uden drev, hvilket har givet os lettere og tyndere enheder.

Med PowerDVD Mobile er problemet løst, for nu kan du se hd-indhold i formater som MKV, der leveres i Blu-ray og højkvalitetslyd – og vel at mærke på enheder uden et drev.

Takket være Windows RT kompatibilitet kan du se dine film, uanset hvilken enhed du bruger.

Stream dine filer

Du kan streame medier fra en anden Windows-computer over dit trådløse netværk, og dermed skåne din harddisk for enorme medie-filer. Du kan også streame videoer, fotos eller musik fra din bærbare Windows 8-enhed og øjeblikket efter afspille dem på en større skærm. Du kan gennemse og afspille videoer direkte fra YouTube og Facebook, samt redigere og uploade videoklip til deling med venner og familie. De nemme indbyggede værktøjer gør det let at redigere dine videoer og fjerne uønskede optagelser inden upload.

PowerDVD Mobile er også god til musik, da du hurtigt og nemt kan gennemse, organisere og afspille dine musikfiler.

Med appen kan du gennemse og få vist dine fotos. I kalendervisning finder du fotos baseret på den dato, de blev taget, så du kan bladre gennem dage, måneder og år for at se fotos fra særlige lejligheder. Du kan tilføje rammer og andre effekter til dine fotos samt beskære og rotere for at få det perfekte billede. Her-efter uploader du dine kreationer til Facebook eller Flickr. Funktionerne er nemt tilgængelige via programmets Windows 8-inspirerede brugergrænseflade.

1 Mosaik af fliser

Når du starter PowerDVD Mobile, vil din startskærm blive en mosaik af fliser, som viser dine seneste mediefiler såsom fotos, videoer eller musik. Klik eller tap på en flise for at åbne den.

2 Snap-metoden
PowerDVD Mobile udnytter Windows snap-funktion, hvor du kan lægge et af dine aktive programmer i skærmens ene side. Se film eller lyt til musik, mens du har gang i andre programmer.

3 Gå på Facebook
Vi fylder Facebook med videoer og fotos, og du kobler nemt PowerDVD Mobile til den sociale tjeneste. Du logger på og kan derefter bladre i dine filer, som om de lå på din computer.

4 Spillelister
Du laver nemt en liste over dine yndlingsnumre ved at højreklikke på filen og vælge ”Add to Playlist”. På den måde laver du nemt en samling til festen eller et fotoslideshow til familien.

5 Rediger videoer
Måske bliver du ikke Hollywood-instruktør, men PowerDVD Mobile hjælper med at redigere dine hjemme-videoer, så de bliver mere fængende. Du kan endda tilføje rulletekster.

6 Del ud
Ud over Facebook kan du dele dine film- og fotofiler på sociale tjenester som YouTube og Flikcr. Marker de filer, som skal deles, og vælg den tjeneste, du vil dele dem igennem.

Gå ikke glip af denne fede feature

Netværksdeling
Appen kan afspille mediefiler gemt på andre computere eller en NAS, så du slipper for at fylde dem på din tablet.

[pt id=’2028419′ size=’large’ link=’file’]

 

[pt id=’2028420′ size=’large’ link=’file’]

 

Windows Store har flere gode video-programmer

YouTube One
GRATIS
Simpel skrivebords-app, som lader dig søge efter, se og dele videoer fra YouTube. Du kan lave lister over dine favoritkanaler og se relaterede videoer. Har du en YouTube-konto, får du også adgang til filer, du har skabt og up-
loadet. Du behøver måske aldrig mere besøge hjemme-siden igen.

Metro Media Player
GRATIS
Metro Media Player har et enkelt design, som giver hurtig adgang til dine medier. Du kan bruge fingrene til at styre afspilning, og skrivebords-appen understøtter mediefjernbetjeninger og bestemte tastaturer. Mange udbredte filformater er understøttet af dette program.

[pt id=’2028421′ size=’large’ link=’file’]

 

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Du kan se film uanset, hvilken enhed du bruger

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
dvd
Windows 8

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S